Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, Adım Farah dizisi biter bitmez bakın kime teşekkür etti?

Demet Özdemir, Adım Farah dizisi biter bitmez bakın kime teşekkür etti?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Adım Farah dizisi, bu hafta 3. bölümüyle ekrana geldi. O3 Medya imzalı dizi, Arjantin yapımı La Chica que Limpia dizisinden uyarlanmakta. Dizinin hikayesi kadar oyuncuları da ilgi topluyor.

Kadrosu ile göz dolduran dizide başrollerde yer alan Demet Özdemir ve Engin Akyürek partnerliği de ayrıca beğeni topluyor. Çarşamba akşamları yayınlanan Adım Farah, ekrana da yeni bir heyecan getirdi. Dizinin ilginç hikayesi merakla takip edilirken, sosyal medyada da öne çıkan bir yapım olmakta.

Adım Farah dizisi ile Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra Demet Özdemir, ara verdiği ekrana yeniden dönmüş oldu. Erkenci Kuş ile kariyerinde hızlı bir sıçrama yaşayan başarılı oyuncu, daha sonra dram dizisinde oynamayı tercih etmişti. Bir süredir de ekranda yoktu. Ancak Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filminden sonra da Disney Plus ile anlaşmış ve Dünyayla Benim Aramda dizisini çekmişti.

Demet Özdemir, Adım Farah dizisi biter bitmez bakın kime teşekkür etti? 8

Kendisini ekranda özleyen hayranları, bu kez bambaşka bir rolle izliyor oyuncuyu. Adım Farah’ta, İran’dan kaçarak Türkiye’ye göç eden ve hasta oğlu Kerimşah ile zor bir hayat süren Farah, temizlikçilik yaptığı mekanda bir cinayete şahit olduktan sonra da hayatı değişiyor. Dram dolu hikayesiyle Adım Farah, Demet Özdemir’in kariyerinde çok önemli bir yere sahip oldu şimdiden…

Demet Özdemir, Adım Farah dizisi biter bitmez bakın kime teşekkür etti? 9

Özdemir, yeni dizisinin heyecanını, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da hayranlarıyla paylaşmakta. Ayrıca her bölüm diziye emeği geçenlere de teşekkür ediyor. Yayınlanan 3.bölümün ardından da twitter hesabından dizinin senaristleri Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’u etiketleyerek “Her bölüm teşekkürüm var elbet. Ama bu bölüm sevgili senaristlerimize bonus bonus teşekkür! İyi ki varsınız, iyi ki!” notuyla teşekkür etti.

Senaristlerden de Demet Özdemir’e yanıt gecikmedi. “Asıl bir teşekkür ederiz” cümleleriyle Demet Özdemir’e yanıt verdiler. Özdemir, her zamanki inceliği ve zarafetiyle dizide emeği geçenleri onure etmeye devam ediyor…