Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir, Adım Farah dizisinde bu sefer sesiyle büyüleyecek!

Demet Özdemir, Adım Farah dizisinde bu sefer sesiyle büyüleyecek!

tarafından ker_def

Demet Özdemir, Adım Farah dizisinde bu sefer sesiyle büyüleyecek! FOX’un sevilen ve çarşamba günleri izleyiciyle buluşan “Adım Farah” dizisinde Demet Özdemir’in seslendirdiği şarkılar merak konusu olmaya devam ediyor.

Ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah’a hayat veren Demet Özdemir, yarın akşam ekrana gelecek bölümde Engin Akyürek’in canlandırdığı Tahir karakterine doğum günü hediyesi olarak şarkı söyleyecek, sesiyle izleyiciyi büyüleyecek.

Söz ve müziği Can Ozan’a, icrası Zeynep Bastık ile Can Ozan’a ait olan, yapımı ise Hypers’ın üstlendiği “Toprak Yağmura” şarkısı eşliğinde Farah ile Tahir’in ikili dansları da kalpleri ısıtacak.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı dizide ayrıca; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un birlikte kaleme aldıkları “Adım Farah”, 24 Mayıs Çarşamba saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX’ta.