Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir bile yapamazken, Hande Erçel’i tahtından sallayan isim bakın kim oldu?

Demet Özdemir bile yapamazken, Hande Erçel’i tahtından sallayan isim bakın kim oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisiyle birlikte yaz aylarından bugüne, sosyal medyanın en çok konuştuğu kadın oyuncuların başında Hande Erçel geliyor… Kerem Bürsin ile dizinin başrolünde yer alan genç oyuncu, sosyal medyada haftalık olarak yapılan ölçümlerde sürekli en çok konuşulan kadın oyuncu olmaktaydı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir ise Hande Erçel’in ardından genellikle ikinci sırayı elde ediyordu ama aralarındaki fark da Erçel lehine bir hayli fazlaydı… Ancak çok ilginç bir gelişme yaşandı.

Çukur dizisinde Karaca Koçovalı karakterine hayat vermekte olan Ece Yaşar, bir anda sosyal medyada önce çıktı ve önce bu ikiliyi 3.sıradan takip etmeye başladı. Aralık ayının ilk haftasında Hande Erçel birinci, Demet Özdemir ikinci ve Ece Yaşar üçüncü en çok konuşulan kadın oyuncu oldular.

Aşağıdaki tablo Aralık ayının ilk haftasında elde edilen sonuçlar…

Aralık ayının 2. haftasında bu sefer Ece Yaşar, atak yaparak Demet Özdemir’i ikinci sıradan aşağıya indirdi… Hande Erçel, yine liderdi ve çok da fazla hakkında ileti paylaşılmıştı.

blank

Aralık ayının 3. haftasında ise Ece Yaşar, bir atak daha yaparak, bu sefer de Hande Erçel’i adeta uzun süredir oturduğu sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncu tahtından indirdi.

blank

Çukur dizisinde Karaca karakteri son haftalarda daha çok öne çıktı ve Ece Yaşar da bu ilgi sayesinde önce Demet Özdemir’i ardından da Hande Erçel’i geçmeyi başardı.

Bu durum da son haftaların sosyal medya sürprizi olarak ortaya döküldü.