Ana sayfa TV Programları Zümrüdüanka dizisinde yeni karar ile yeni dönemin kapısı aralandı!

Zümrüdüanka dizisinde yeni karar ile yeni dönemin kapısı aralandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Zümrüdüanka dizisinin son 3 bölümü kaldı. Şimdiye kadar 23 bölümü yayınlanan dizi için 26. bölümde final kararı alındığını artık tüm izleyiciler biliyor. Son 3 bölümde neler yaşanacağı da önemli bir konu… Ceren Yılmaz ve Alp Navruz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin nasıl final yapacağının izlerini bu haftadan itibaren öğrenmeye başlayacağız.

23 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak 24. bölümden 2. fragman paylaşıldı. Serhat ve Zümrüt, Kıbrıs’a gitme kararı verdi. Bu karar aslında yeni bir dönemin de başlangıcı olacak. Tabii ki 3 bölümlük bir yeni dönem izleyeceksiniz. Bunun altında ise çocuk sahibi olma konusu yatıyor. Taşıyıcı annelik konusunun bir süredir işlendiği dizide, bu konuda Kıbrıs’ın işaret ediliyor olması da dikkat çeken bir detay oldu.

Deniz ise sıkıntılar yaşıyor ve barda tek başına birisi tarafından taciz edilince de Serhat ortaya çıkıp onu oradan çıkartacak. Serhat’ın Zümrüt ile değil de yine Deniz ile ilgileniyor olması izleyicileri yine rahatsız eden bir detaydı.

“Serhat artık Deniz ile değil, Zümrüt ile ilgilen” diyen bazı hayranlar, son dönemde senaryodan rahatsız oldukları için final yapacağı için o kadar da üzülmediklerini de belirtiyor.

“Ben artık bu dizide bir duygu kırıntısı bile göremiyorum nerede eski Zümrüdüanka” diyen bir grup izleyici ise ilk sezonu hala aradıklarını ifade ediyor.

İşte dizinin 25.bölümden 2.fragmanı:

Peki yeni bölümde başka neler olacak? İşte tüm detaylar:

Doğal yoldan ebeveyn olamayacaklarını öğrenen Zümrüt ve Serhat için tek çare, taşıyıcı annedir. Ancak Azimet’in bunun için Deniz’i önermesi, böyle hassas bir konuda bile Zümrüt’ü saf dışı etmeye çalışması ikisini de çileden çıkarır. Serhat’ın önceliği Zümrüt’tür ve artık eşi ne isterse o olacaktır.

Latif’in cebinden para dolu zarfı alarak kayıplara karışan Meliha; başta babası olmak üzere herkesi büyük bir hüsrana uğratır. Verdiği ani ve çocukça karar, onu geri dönülmez bir yola sokar. Gururu için yaşayan Rüstem ise kızının çaldığı parayı ne pahasına olursa olsun ödeyecektir.

Behram’a yakalanmaktan kıl payı kurtulan Canan, içinde bulunduğu durumun önemini kavramaya ve Abbas’la girdiği bu sonu olmayan ilişkiyi sorgulamaya başlar.

Bir an önce aile olmak isteyen Zümrüt Serhat çifti; Kıbrıs’a gitme kararı alırken Azimet son kozunu oynar. Ve roller bir kere daha değişir.