Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir dans etti, İbrahim Çelikkol çekti! Doğduğun Ev Kaderindir setinde eğlence tavan!

Demet Özdemir dans etti, İbrahim Çelikkol çekti! Doğduğun Ev Kaderindir setinde eğlence tavan!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, dizide iki aşığı canlandırırken, kamera arkasında ise abi-kardeş dostluk ilişkileri ile dikkatleri çekiyorlar. Çelikkol’un dün instagram sayfasından birlikte çekildikleri bir fotoğrafı paylaşarak “Seni o kadar çok seviyorum ki” sözleri dikkat çekmişti.

Kamera önündeki uyum kadar, kamera arkasında da arkadaşlıkları, yakın ilişkileri ile dikkat çeken iki oyuncunun, gökkuşağını aralarına alarak verdiği poz, sosyal medyayı salladı adeta.

Dizideki Mehdi ve Zeynep’in aralarında yaşanan gerginliğe karşın, sette adeta eğlenceli ve keyifli anlar yaşanmakta. Kamera arkasında birbirlerine takılan iki ünlü oyuncunun esprili paylaşımları da dikkat çekiyor.

16 yaşından beri dans eden ve bu konudaki marifetini de artık hemen hemen herkesin bildiği Demet Özdemir’in,  oturduğu yerde dans ederkenki görüntüsünü İbrahim Çelikkol kameraya almış.

Kendi sayfasında yayınladıktan sonra da Demet Özdemir paylaştı bu görüntüleri.

Kamera arkasını da yayınlayan Demet Özdemir’in videoyu çekerken çok eğlendikleri ve kahkahalar attığı anlar da dikkat çekiyor.

İşte İbrahim Çelikkol’un kamerasından Demet Özdemir’in dans hali…

blank

 

blank

blank

İkiliden gelen bir başka sürpriz foto da aşağıda…

blank