Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Berk Oktay, Yasak Elma’nın setinde! Eda Ece’den ilk sürpriz foto! İşte Çağatay…

Ve Berk Oktay, Yasak Elma’nın setinde! Eda Ece’den ilk sürpriz foto! İşte Çağatay…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinden Talat Bulut ile birlikte beş oyuncunun ayrılmasının ardından diziye yeni isimler katılacak. Bu hafta ekrana gelecek olan 86. bölümde, Halit Argun karakterine veda edilirken, Lila, Kerim, Yiğit, Erim ve Kaya karakterleri de diziye veda etti. Adeta yeni baştan kadrosu şekillendirilen Yasak Elma dizisine gelen yeni isimler ise yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Bir süre önce diziye ilk katılacak isimlerden birisinin isim Berk Oktay olduğu öğrenilmişti. Savaşçı dizisinden ayrıldığını duyurmasının ardından Yasak Elma dizisinin yapımcı firması Med Yapım’dan ‘hoşgeldin’ mesajı yayınlanmıştı.

Yasak Elma’da Çağatay karakterine hayat verecek olan Berk Oktay’ın setteki ilk fotoğrafı ise sosyal medyaya yansıdı. Eda Ece, kucağında Halit Can’ı oynayan minik oyuncu Kuzey Gezer ile Berk Oktay’ın yanında ilk fotoğrafını verdi.

İşte Eda Ece’nin setten Berk Oktay ile fotoğrafı:

Ve Berk Oktay, Yasak Elma'nın setinde! Eda Ece'den ilk sürpriz foto! İşte Çağatay... 9

Bu arada diziye Berk Oktay’ın annesi rolüyle katılan Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun da karavanda fotoğrafını çeken Eda Ece, instagram’dan ünlü ismi de böyle paylaştı:

Ve Berk Oktay, Yasak Elma'nın setinde! Eda Ece'den ilk sürpriz foto! İşte Çağatay... 10

Dizide Berk Oktay’ın oynayacağı Çağatay’ın babası Hasan Ali’ye hayat verecek olan Erdal Özyağcılar’ın da Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam ile setteki fotoğrafı da aşağıda:

Ve Berk Oktay, Yasak Elma'nın setinde! Eda Ece'den ilk sürpriz foto! İşte Çağatay... 11