Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’ya büyük ayıp! O habere isyan etti: Çok terbiyesizce!

Ezgi Mola’ya büyük ayıp! O habere isyan etti: Çok terbiyesizce!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Ezgi Mola, hakkında çıkan hamile iddialarına sert tepki verdi! Açık sözlü, samimi ve içten kişiliğiyle bilinen Ezgi Mola, adeta masa başında yapılmış bir haber sonrasında kendisini tutamadı ve instagram’dan haberle ilgili iddiaları yalanlarken, yapılan ayıba da dikkat çekti.

Bir süredir mekan işletmecisi Mustafa Aksakallı ile birlikte olan oyuncu, ne zaman kameralar kendisine çevrilse röportaj veren, kimseyi kırmayan, nazik ve samimi haliyle tanınan ve bilinen bir isim. Zaten sosyal medya paylaşımlarında da oyuncu hem evindeki hallerini, hem setteki hallerini sık sık paylaşıyor ve ilişkisini de açık bir şekilde saklamadan yaşıyor.

Ancak hakkında hamile olduğu ve bu nedenle de nikah işlemlerini hızlandırdıkları şeklinde bir takım haberlerin çıkması üzerine isyan etti! Oyuncu, böyle bir iddianın kendisine sorulmadan yazılmasına çok sinirlendi.

Arayan ve soranlara zaten açık açık yanıt verdiğini belirten oyuncu, instagram’da bir yazı kaleme alarak, kendisine yaşatılan bu durumu çok terbiyesizce bulduğunun da altını çizdi.

“Şimdiye kadar bana sorulan hiçbir soruyu cevapsız bırakmamış biri olarak bu haberi çok terbiyesizce buldum. Keşke sorma nezaketinde bulunsaydınız” yanıtını veren oyuncunun paylaşımını aşağıda görebilirsiniz.

Ezgi Mola, “Haberiniz yalandır!” diyerek noktayı da koydu ve şunları söyledi:

Ezgi Mola'ya büyük ayıp! O habere isyan etti: Çok terbiyesizce! 7