Ana sayfa Sosyal Medya Yemin’den ayrılıp Sol Yanım’a katılan Özge Yağız, 2021 yılına bambaşka bir havada giriş yaptı!

Yemin’den ayrılıp Sol Yanım’a katılan Özge Yağız, 2021 yılına bambaşka bir havada giriş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşan Yemin dizisinin ilk iki 2 sezonunda Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız, geçtiğmiz yıl önemli bir karar alarak diziye veda etmişti. Özge Yağız için Kuruluş Osman dizisine katılacağı iddiaları ortaya atılmış, ancak oyuncu Star TV’nin yeni dizisi Sol Yanım’da başrolü kapmıştı.

Özge Yağız’ın Sol Yanım dizisindeki performansı da büyük beğeni topladı. Özellikle diksiyonu ve sahnelerdeki özgüveni yüksek halleri ile dikkatleri çeken oyuncu, 2021 yılına ise yeni bir imaj ile giriş yaptı. Dizideki Serra karakterinin imajına yönelik yapılan önemli değişimin sonuçlarını Özge Yağız, instagram hesabından sergilemeye başladı.

Yemin'den ayrılıp Sol Yanım'a katılan Özge Yağız, 2021 yılına bambaşka bir havada giriş yaptı! 8

Sol Yanım dizisinin ilk 5 bölümü arzu edilen reytingleri getirmedi. Oyuncunun yeni imajının da etkisi ile 6. bölümün sonuçlarının daha iyi olabileceğine yönelik beklenti var. Barış Yöş’ün dizinin yönetmen koltuğuna oturduğunu da 6. bölümdeki farklı yaklaşımlarla hissedebilirsiniz.

Özge Yağız’ın instagram hesabı da artmaya devam ediyor. Oyuncunun şu anda 1.5 milyon takipçisi var. Özge Yağız hayranları, gün geçtikçe de çoğalıyor. Takipçileri, oyuncunun yeni imajı ile bugün yaptığı paylaşıma da kalp bıraktı.

Yemin'den ayrılıp Sol Yanım'a katılan Özge Yağız, 2021 yılına bambaşka bir havada giriş yaptı! 9

“Bu ne güzellik maşallah” diye yorum bırakan genç oyuncunun takipçileri “prenses” yakıştırmasında bulundu.