Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir dram rolünde sırıttı mı, yoksa iyi mi?

Demet Özdemir dram rolünde sırıttı mı, yoksa iyi mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, kariyerinde ilk kez dram projesinde yer alıyor. Daha önce hep romantik komedilerde izlediğimiz oyuncu, bu nedenle de büyük heyecan yaşamakta.Hakkında nasıl yorumlar yapılacak merakla bekliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölümü 25 Aralık tarihinde ekrana geldi. İkinci bölüm ise 15 Ocak’ta yayınlanacak.Haliyle henüz elde bir tam bölüm ve 2. bölümden kısa fragmanlardaki oyunculuk performansı var. Yani henüz değerlendirme yapacak kadar bir zaman geçmedi.

Ancak Demet Özdemir hayranları daha ilk bölümden itibaren kararlarını verdi.Dram rollerinin ünlü oyuncuya yakıştığını ve başarıyla da rol aldığını belirten yorumları sosyal medyada bulabilirsiniz.

Özdemir hayranları adeta bir futbol takımı tutar gibi ünlü oyuncunun yanında. Hata da yapsa, çok iyi olmasa da sürekli hayranlarından destek bulan bir Demet Özdemir gerçeği var.

Demet Özdemir dram rolünde sırıttı mı, yoksa iyi mi? 7

Doğduğun Ev Kaderindir’de bazı senaryo sorunları ve inandırıcık sıkıntıları var.Ancak ünlü oyuncunun şu ana kadar sırıtmadığını, kötü durmadığını, rolün hakkını verebileceğini gösterdiğini söyleyebiliriz.

Demet Özdemir’in ilk dram projesinden alnının akıyla çıkması kariyeri adına da büyük önem taşıyor.Ayrıca İbrahim Çelikkol gibi tecrübeli bir partnerle rol alması da Özdemir açısından büyük bir şans oldu.