Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, Engin Öztürk’ü çekti! Doğduğun Ev Kaderindir setinde klas hareket!

Demet Özdemir, Engin Öztürk’ü çekti! Doğduğun Ev Kaderindir setinde klas hareket!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin önünde dram dolu sahneler yaşansa da kamera arkasında tüm ekip ve oyuncular zorlu da olsa keyifli anlar yaşıyorlar. Demet Özdemir, sıklıkla dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla, ne kadar iyi anlaşan bir ekip olduklarını da ortaya koymakta. Hem oyuncu arkadaşlarıyla hem de set çalışanlarıyla bol bol fotoğraf ve video paylaşıyor oyuncu.

Son olarak bir aracın içinde yapılacak çekimler için ekibin hazırlığını çekti oyuncu. Bu esnada hazırlıkların bitmesini bekleyen Demet Özdemir’in kamerasına Engin Öztürk takıldı.

Öztürk’ün, ışık ekibine yardımcı olmak için elinde çekimlerde kullanılan bir ışık ve filtreyi tuttuğu görülüyor. Demet Özdemir ise “Biraz ışığı düşürsek mi?” sözleriyle gülerek partnerine takılıyor.

Kimi zaman setlerde oyuncular, kamera arkasında çalışanlara böyle küçük destekleriyle dikkat çekiyorlar.

Engin Öztürk de o sırada dar bir mekanda hazırlık yapmaya çalışan ekibe el atmış ve onlara yardımcı olmaya çalışıyor. Demet Özdemir de bu anları kamerasıyla kaydetmiş.

Özdemir’in instagram story hesabından ‘ekip ruhu’ notuyla yaptığı paylaşımı Engin Öztürk de kendi sayfasında yayınladı.

Böylece kamera önündeki uyumun önce kamera arkasında başladığını da göstermiş oldu oyuncular. Dizinin emekçileriyle de birbirleriyle de tüm ekibin ne kadar uyumlu ve birbirlerine destek olduklarını da ortaya koydular.

İşte o anlar sosyal medyaya da düştü. Demet Özdemir’in sadece Türk değil yabancı hayranları da kendisini ilgiyle takip ediyor. Bu videoyu da bir İtalyan hayranı “Demet gülüşü + Barış bey vizyonu sabaha iyi başlamak için” sözleriyle paylaşıyor sosyal medyada…

İşte o görüntüler…