Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’lu Dünyayla Benim Aramda set için gün sayıyor!

Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’lu Dünyayla Benim Aramda set için gün sayıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu yaz Türk izleyicisinin karşısına bomba gibi çıkmaya hazırlanan Disney Plus’ın bir dizisinde daha set aşamasına gelindi. Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’u başrolde bir araya getirecek olan Dünyayla Benim Aramda dizisinin yakında sete çıkacağı belirtildi.

Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen yeni dijital yayın platformu Disney Plus’ta işler hızlandı. Bugüne kadar Türkiye’nin en ünlü oyuncularıyla anlaşma imzalayan Disney Plus’ın yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda dizisinin mart ayı içinde sete çıkacağı söyleniyor.

Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’lu Dünyayla Benim Aramda set için gün sayıyor! 1

Dünyayla Benim Aramda, dizi setlerinden bir süredir uzakta olan Demet Özdemir’i yeniden hayranlarıyla buluşturacak. Güzel oyuncu en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekrana gelmiş, Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri filmiyle de izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’lu Dünyayla Benim Aramda set için gün sayıyor! 2

Yeni neslin en dikkat çekici oyuncularından Hafsanur Sancaktutan da, Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisiyle büyük bir çıkış yapmıştı. Sancaktutan dizinin ikinci sezonunun erken final yapmasından sonra herhangi bir projede yer almamıştı.

Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’lu Dünyayla Benim Aramda set için gün sayıyor! 3

Buğra Gülsoy ise son dizisi Misafir ile büyük bir hüsran yaşamıştı. Gülsoy’un Fox TV’de yayınlanan ve başrolünü Hazal Kaya ve Ozan Dolunay’la paylaştığı dizi düşük reytingler sebebiyle beşinci bölümde final yapmıştı.

Dünyayla Benim Aramda eğer mart ayında sete çıkarsa çekimlerine başlanan ikinci Disney Plus dizisi olacak. Platform ilk anlaşmasını Engin Akyürek’le yapmıştı. Akyürek’in hikayesi kendisine ait dizisi Kaçış’ın çekimleri bir süredir Gaziantep’te devam ediyor.