Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir hayranlarını coşturdu, masallardan fırlamış bir Disney prensesi gibiydi!

Demet Özdemir hayranlarını coşturdu, masallardan fırlamış bir Disney prensesi gibiydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ta ikinci Türk yapımı olarak öne çıkan Dünyayla Benim Aramda isimli dizinin 14 Eylül’de yayınlanması ile birlikte izleyiciler de yeni bir aşk hikayesi ile tanıştı. Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, Buğra Gülsoy, İbrahim Selim ile Melisa Döngel gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi bir aşk hikayesini anlatıyor.

Demet Özdemir hayranlarının uzun bir süredir merakla bekledikleri dizinin dünya çapındaki yankısı da bugüne kadar yapılan paylaşımlar ile sosyal medya üzerinde çok yüksek oldu. Büyük etkileşimler alan ve milyonlarca yerli ve yabancı dizi hayranını heyecanlandıran proje, nihayet yayında. Dizinin lansmanında ise Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ile Melisa Döngel şıklık yarışı içine girdi. 3 güzel ve başarılı oyuncu da lansmanda tüm gözleri üzerine çekti. Metin Akdülger ve Buğra Gülsoy ise mütevazilikleri ve şıklıklarıyla göz önündeydi.

Demet Özdemir hayranlarını coşturdu, masallardan fırlamış bir Disney prensesi gibiydi! 9

Demet Özdemir sırt ve göğüs dekolteli elbisesiyle göz kamaştırıcıydı ve sosyal medyada da binlerce paylaşım yapıldı. Oyuncuya övgülerde bulunan hayranları, “Masallardan fırlamış bir Disney Plus prensesi” yorumlarında bulundu. Birçok dizi hayranı oyuncuların heyecanını paylaştıklarını, sosyal medyadan yaptıkları binlerce paylaşım ile ortaya koydu.

Demet Özdemir hayranlarını coşturdu, masallardan fırlamış bir Disney prensesi gibiydi! 10

Demet Özdemir, bu yolculuğa çıkmanın kendisi için çok heyecan verici olduğunu açıkladı. Oyuncu, “Baştan sona çok emek verdik. Gerçekten çok yorulduk ama bence değdi. Artık takdir izleyicilere ait olacak, biz bundan sonra diziyi izleyicilere emanet ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Demet Özdemir hayranlarını coşturdu, masallardan fırlamış bir Disney prensesi gibiydi! 11

Demet Özdemir, farklı bir karakteri canlandırdığını belirterek, İlkin karakteri hakkında şu bilgileri verdi:

“İlkin biraz farklı diyebilirim. Ayakları yere sağlam basan, aslında ne istediğini bildiğini düşündüğü ama hiç de bildiği gibi olmayan, çok enteresan bir yolculuk. İlkin’in başına gelenler ve kurduğu oyun ile beraber yaşadıkları. Hem çok acıklı hem büyük yüzleşmeleri olan. İlişki ile ilgili kendisine birçok ders çıkartan bir karakter.”

Dizinin hikayesinin çok farklı olduğu ve İlkin karakterinde Demet Özdemir’in de şimdiye kadar deneyimlemediği farklı bir karakter ile izleyicinin karşısına çıkacağı da bu sözlerden anlaşılıyor.