Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hayranlarının aklında da fikrinde de tek bir konu var!

Demet Özdemir hayranlarının aklında da fikrinde de tek bir konu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’in Aşk Taktikleri isimli sinema filminin Netflix’te büyük ilgi görmesi, oyuncunun hayranlarının çok memnun etti. Şükrü Özyıldız ile de başrolde çok iyi bir uyum sergileyen ünlü oyuncu, yakın zaman içinde yeniden sete çıkmaya hazırlanıyor.

Erkenci Kuş dizisi ile parlayan, önceki sezon ise Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle dram projesinde de çok başarılı olabileceğini kanıtlayan Demet Özdemir, kendisine gelen teklifleri de titizlikle değerlendiriyor.

Dünya ile Benim Aramda isimli yeni bir dizinin kadın başrolü olacağı ortaya çıkan oyuncunun hayranları, heyecanla proje ile ilgili detayları bekliyor. Sosyal medyada hem Aşk Taktikleri filminin sahnelerinden paylaşılan görüntülerle Demet Özdemir’e olan hayranlıklarını sergileyen hem de yeni projesini ne kadar heyecanla beklediklerini belirten çok sayıda kişi var…

Türkiye’den hayranlarının yanı sıra, yurt dışındaki milyonlarca takipçisini bir kez daha heyecanlandıran Demet Özdemir, Pınar Bulut’un senaryosunu yazdığı dizi için hazırlıklara başladı.Buğra Gülsoy ile partner olması beklenen ünlü oyuncunun rol arkadaşlarından birisi de son dönemin öne çıkan güzellerinden Hafsanur Sancaktutan oldu.

Demet Özdemir hayranlarının aklında da fikrinde de tek bir konu var! 7

Oğuzhan Koç ile yeniden barışan ve özel hayatında aldığı evlilik teklifi ile de yeni bir yola giren Demet Özdemir, aynı dönemde birbirinden farklı ve güçlü duygular yaşıyor.

Hem projeleri çok konuşuluyor hem sosyal medyada sürekli gündemde yer alıyor hem de özel hayatında evliliğe doğru giden büyük bir aşkı yaşıyor.

İlgi patlaması yaşayan, gurur duyulacak övgüler alan, yetenekleri ile büyüleyen ve güzelliği ile de göz kamaştıran oyuncu, kariyerinin zirvesinde bulunuyor.

Mart ayında çekimlerine başlanması beklenen yeni dizi aynı zamanda Disney Plus’un Türkiye operasyonundaki önemli işlerden birisi olacak.

Demet Özdemir hayranları da hem büyük bir heyecan hem de merak ile bu projeden gelecek güzel haberleri bekliyor.