Ana sayfa Sosyal Medya Yıldız Çağrı Atiksoy fark etti, benzerlik nişanlısı Berk Oktay’ı şoke etti!

Yıldız Çağrı Atiksoy fark etti, benzerlik nişanlısı Berk Oktay’ı şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman isimli atv dizisinde Malhun Hatun karakterini canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy, iş yaşamında etkili performansı ile başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Kariyerinde olduğu gibi özel yaşamında da mutluluğu bulan oyuncu, Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay ile naşanlandı… Daha önce Savaşçı dizisinin ilk iki sezonunda birlikte rol alan ikili, yıllar sonra tesadüfen buluşmalarının ardından aralarında bir aşk başladı.

Yaz döneminde başlayan bu aşkın ardından da Berk Oktay’dan evlenme teklifi gecikmedi… İkili mutluluk saçtıkları halleriyle her yerde dikkat çekiyor ve hayranları da onların bu halini çok seviyor. Geçtiğiiz hafta nişanlanan çift, halinden memnun. Berk Oktay, nişanlısının kendisi için çok özel olduğunu da her fırsatta dile getiriyor.

Berk Oktay, “Çağrı ile geçirdiğim her an benim için çok keyifli. Çok özel bir kadın benim için. Her şeyimizi, anımızı dolu dolu yaşıyoruz” diye konuştu.

Bir etkinlikte görüntülenen çift yine mutlulukları ile çevrelerini de ışıldattı. Pandemi nedeniyle nişana çok fazla kişi çağıramadıklarını belirten Yıldız Çağrı Atiksoy, aile arasında yaptıkları nişan sırasında bir benzerliği keşfetti.

Yıldız Çağrı Atiksoy fark etti, benzerlik nişanlısı Berk Oktay'ı şoke etti! 7

İki oyuncunun annesinin birbirlerine olan benzerlikleri tüm aileyi şaşırttı. Berk Oktay, bunu ilk önce nişanlısının fark ettiğini belirtti. Oyuncu, “Onu Çağrı keşfetti aslında. Fotoğrafı çekti, ‘bakar mısın ne kadar benziyorlar’ dedi. Şok geçirdik” ifadesini kullandı. Yıldız Çağrı Atiksoy, “Çok benziyorlar” diyerek sevgilisini onayladı.

Evlilik tarihi için Eylül ayını düşündüklerini belirten Berk Oktay, çok yoğun çalıştıklarını ve uygun bir zaman aradıklarını belirtti.