Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hayranlarının aklını başından alan övgü!

Demet Özdemir hayranlarının aklını başından alan övgü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk Sineması’nın en önemli kadın oyuncularından birisi de Filiz Akın’dır. Yer aldığı projelerde hem yeteneğini konuşturan hem de güzelliği ile herkesi mest eden Filiz Akın, son dönemin en başarılı kadın oyuncularından birisi olarak Demet Özdemir’i gösterdi.

Çilek Kokusu dizisiyle parlayan, No 309 ile büyük beğeni toplayan Demet Özdemir, Erkenci Kuş ve ardından da Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizilerle yeteneklerini kanıtladı. En son Aşk Taktikleri isimli sinema filmiyle Netflix’te kendisini gösteren oyuncu, ayrıca yeni bir dizi anlaşması da yaptı. Disney Plus’ta yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda isimli dizinin başrol kadın oyuncusu olarak Demet Özdemir hem Buğra Gülsoy hem de Hafsanur Sancaktutan ile birlikte sete çıkacak.

Demet Özdemir’in yer aldığı projelerdeki başarısı ünlü oyuncu Filiz Akın’ın da övgü dolu sözleriyle daha da bir anlam kazandı. Demet Özdemir’in hayranları da basında yer alan bu övgü dolu sözleri sosyal medyada gündeme çıkarttı.

Demet Özdemir hayranlarının aklını başından alan övgü! 70

Genç oyuncunun çok başarılı olduğunu belirten Filiz Akın, sosyal medyadan şu sözlerle tebrik etti: “Filmdeki başarılı oyunculuğunuzu, filmin başarısına katkınız için tebrikler.”

Demet Özdemir de bu övgüye sosyal medyadan yanıt vererek, “Bunları sizden duymak ne kadar kıymetli bir bilseniz. Yüzümü güldürdünüz, kalbimi uçurdunuz. Hep var olun” diye teşekkür etti.

Filiz Akın ile Demet Özdemir arasındaki bu mesajlaşma da hayranlar arasında büyük ilgi gördü, sosyal medyada yayıldı. Özellikle Demet Özdemir’in yabancı hayranları bu sözleri kendi dillerine çevirerek paylaşıyor ve oyuncunun bu büyük başarısını birçok ülkede duyurmaya devam ediyor.