Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete’den sonra Hasibe Eren bomba bir projeyle ekranlara geri dönüyor

Jet Sosyete’den sonra Hasibe Eren bomba bir projeyle ekranlara geri dönüyor

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalan Dünya ve Jet Sosyete isimli dizilerle izleyecinin gözünde önemli bir yer edinen Hasibe Eren, uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. Başarılı oyuncu güçlü kadrosuyla dikkat çeken ATV’nin yeni dizisi Hakim ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hasibe Eren, son dönemde ekranda giderek artan hukuk temalı dizilerden biri olacak Hakim dizisinde kadın mafya lideri Gülbahar’a hayat verecek.

Limon Film’in Your Honor dizisinden uyarlanan Hakim, sezonun merakla beklenen işleri arasında yer alıyor. Yılmaz Şahin’in senaryosunu yazdığı diziyi Erkan Tunç ile Süleyman Mert Özdemir yönetecek. ATV ekranlarında yayınlanacak dizisinin ilk tanıtımı ilgiyle karşılandı.

Jet Sosyete’den sonra Hasibe Eren bomba bir projeyle ekranlara geri dönüyor 7

Cumartesi günü sete çıkması beklenilen dizide Erdal Beşikçioğlu “Ömer”, Yurdaer Okur “Azem”, Uğur Yücel “Cevdet”, Ebru Özkan “Yasemin”, Eslem Akar “Deniz”, Fatih Berk Şahin “Ozan” ve Gülsen Tuncer “Semra” karakterlerine hayat verecek.

Dizide yıllar boyunca adaleti sağlamak adına çalışan bir hakimin oğlunun bir suça karışması ile birlikte yaşadıkları ele alınacak. Erdal Beşikçioğlu’nun canlandıracağı Hakim Ömer’in yaşadığı trajik olayları işleyen Hakim dizisi, adalet ile vicdan arasında nasıl bir ilişki olduğunu da izleyiciye sunacak.

İşte ATV’de yayınlanacak Hakim dizisinden yayınlanan ilk tanıtım…