Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ile Engin Akyürek’in Adım Farah dizisinde ilk büyük tehlike kendisini belli etti!

Demet Özdemir ile Engin Akyürek’in Adım Farah dizisinde ilk büyük tehlike kendisini belli etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisi çarşamba akşamları rekabette yeni bir durum meydana getirdi ve geniş bir izleyici grubunu kendisine çekmeyi başardı. Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisini buluşturan bir dizinin reytingleri patlatması beklenirdi ama şimdilik bu gerçekleşmedi. Yine de dizinin ilk bölüme göre ikinci bölümde daha iyi sonuçlar elde etmesi gelecek adına umut veren bir durum oldu.

Adım Farah dizisinde heyecanlı bir hikaye, farklı bir kurgu ve izleyenleri içine çeken sahneler var. Dizinin yan karakterleri de güçlü ve eminiz ki her birinin hikayesi yakında daha da çok ortaya çıkacak. Ancak diziye yönelik önemli eleştiriler de gelmeye başladı. Özellikle de hikaye noktasında televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’nun dikkat çektiği bazı noktalar var.

Dizinin ikinci bölümünün ardından kapsamlı bir değerlendirme için henüz erken olsa bile, Sina Koloğlu’na göre hikayenin bütünlüğünü sağlama noktasında bir sıkıntı gözüküyor. Hikaye bütünlüğü sorunu olsa bile, iki başrol oyuncusunun sosyal medyaya yansıyan halleri, birbirleri ile ne kadar uyum içinde olduklarını gösteriyor ve bunun diziyi de çok olumlu etkilemesi bekleniyor. Yani başarı için sadece hikaye değil, başrol uyumu da etkili olacak gibi gözüküyor.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek'in Adım Farah dizisinde ilk büyük tehlike kendisini belli etti! 7

Sina Koloğlu, sosyal medyadan paylaştığı mesajında hikaye bütünlüğü konusunda şöyle diyor: “Adım Farah’ ikinci bölümü yayınlandı. Konular kendi içinde gidiyor ve bütünü sağlamada sıkıntı var. Farah ile Tahir Lekesiz, bir hikayeleri var, diğer karakterler onların peşinde yetişmeye çalışıyor gibi.”

Dizinin klişelerle dolu olduğunu da belirten Sina Koloğlu, senaryonun o kadar da güçlü olmadığını düşünüyor. Dizinin ilk bölümde beklentinin altında bir çıkış sergilemesi de herkesin dikkatini çekmişti. İkinci bölümde bir miktar iyileşme gerçekleşti ama bu durum Adım Farah dizisine Çarşamba akşamları birinciliği getirebilecek kadar güçlü bir çıkış değil.

atv’nin 4 sezondur ekranda yer alan Kuruluş Osman dizisi tüm kategorilerde çarşamba akşamının bir numarası ve Adım Farah dizisinin rakibine yetişmesi pek de kolay gözükmüyor.

Adım Farah dizisi hayal kırıklığı olmadı belki ama herkesin beklediği o büyük patlamayı da yapamadı. Sonuçta sezonun iyi dizilerinden birisi ama en iyiler arasına girmesi şimdilik pek kolay gözükmüyor.