Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile Hafsanur Sancaktutan oyun kurup, Buğra Gülsoy’u test edecek!

Demet Özdemir ile Hafsanur Sancaktutan oyun kurup, Buğra Gülsoy’u test edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisi için ekip sette çalışmalara devam ediyor. Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan dizinin başrollerinde yer alıyor. Dizinin hikayesi de hayranlar tarafından çok merak ediliyor. Geçen sezon bir dram projesinde yer alan Demet Özdemir, Aşk Taktikleri filmiyle ise romantik komedilerde ne kadar iyi olduğunu bir kez daha sergilemişti.

Dünyayla Benim Aramda isimli dizi de eğlenceli bir yapım olacak ve Demet Özdemir hayranları oyuncuyu yine etkili bir rolle izleme fırsatı bulacak. İlkin karakterini canlandıracak olan oyuncu, bir dergi patronu ve ekibiyle birlikte içerik hazırlama telaşını yaşayacak. Bu dergide çalışan Sinem karakterinde ise Hafsanur Sancaktutan’ı izleyeceksiniz.

İlkin ile Sinem karakterleri Buğra Gülsoy’un canlandırdığı Tolga’yı fena sıkıştıracak. İlkin ile Tolga aşk yaşıyor ama İlkin sevgilisinin sadakatinden emin olmak istiyor. İşte bu da ona bir test uygulaması sonucunu beraberinde getirecek.

Demet Özdemir ile Hafsanur Sancaktutan oyun kurup, Buğra Gülsoy'u test edecek! 52

İlkin’in bu testinde Sinem’in de devreye girmesi ve Tolga’nın iki kadın arasında kalması bekleniyor.. Bu aşk testi de Dünyayla Benim Aramda isimli projenin eğlenceli hikayesinin en önemli detayı olacak.

Zerrin Tekindor, İbrahim Selim, Melisa Döngel ile Metin Akdülger’in de kadrosunda yer aldığı dizi, Disney Plus’un yerli yapımlar arasında en güvendiği projelerden birisi…

Metin Akdülger’in hikayeye 5 bölümden itibaren dahil olması ve İlkin karakterini çok etkileyecek şekilde sürpriz yapması bekleniyor…

Buğra Gülsoy hayranları da iki kadın arasında kalacak olan Tolga karakterindeki performansını merakla bekliyor. 2015-2016 sezonunda ünlü oyuncu Aşk Yeniden isimli eğlenceli dizide Özge Özpirinçci ile başrolü paylaştı. Bu dizi hala akıllarda yer alan bir proje ve oyuncunun eğlenceli romantik komedilerde ne kadar iyi performans gösterdiğini de hayranları iyi biliyor.