Ana sayfa Dizi Haberleri Yılan hikayesine dönen Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinde taşlar yerine oturmaya başladı!

Yılan hikayesine dönen Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinde taşlar yerine oturmaya başladı!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu yılın en şanssız projesi hiç kuşkusuz ki Süslü Korkuluk oldu. Çağatay Ulusoy başrolünde oynadığı ve hayranlarının dört gözle beklediği dizi arka arkaya yaşadığı talihsizlikler nedeniyle adeta yılan hikayesine dönmüştü.

Çağatay Ulusoy’a başrolde ilk önce Alina Boz’un eşlik edileceği konuşuluyordu fakat anlaşma sağlanamayınca yeni isim Esra Bilgiç oldu. Son ana kadar her şeyin yolunda gittiği düşünülen dizide başarılı oyuncu oynamaktan vazgeçince başrol yine boşta kaldı. Son olarak Çağan Irmak’ın “Yaratılan” adlı dizisinin ana kadrosunda olan Şifanur Gül, Çağatay Ulusoy’un partneri oldu.

Başrolde yaşanılan şansızlık dizinin yayınlanacağı platform konusunda da kendini gösterince OGM Pictures tercihini Netflix’ten yana kullandı. İzleyiciyle 2022 yılının sonunda ya da 2023’ün ilk günlerinde buluşması planlanan dizinin çekimlere bu nedenle çok geç başlanabildi.

Yılan hikayesine dönen Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinde taşlar yerine oturmaya başladı! 7

Bu sırada dizinin yeni adı da Terzi oldu. Cem Karcı’nın yönettiği dizide Çağatay Ulusoy “Peyami” adlı bir terziye hayat verecek. Peyami’nin gelinlik diktiği ve aşık olduğu Esvet rolünde de genç oyuncu Şifanur Gül’ü göreceğiz. Ankara Üniversitesi DTCF Oyunculuk Bölümü’nde öğrenim gören oyuncu, duru güzelliği kadar yer aldığı projelerde gösterdiği performansıyla da kısa sürede yapımcı ve yönetmenlerin dikkatini çekmeyi başardı.