Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi erken finale giderse, en çok Selin Yeninci’ye yazık olacak!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi erken finale giderse, en çok Selin Yeninci’ye yazık olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ardından şimdi de Annenin Sırrıdır Çocuk ile tekrar hayranlarının karşısına çıktı… Saniye karakteri ile akıllarda yer edinen oyuncu, geçtiğimiz Ocak ayında Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda etti.

3,5 sezon boyunca hikayede çok etkili performans sergileyen Selin Yeninci, karakter bir yan rol olsa bile başrollere adını yazdıracak kadar etkili oyunculuk sergiledi. Oyuncunun bu yüksek performansı da hemen birçok teklifi beraberinde getirdi ve Selin Yeninci, 3 aylık bir aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi erken finale giderse, en çok Selin Yeninci'ye yazık olacak! 10

Annenin Sırrıdır Çocuk isimli tv8 dizisinde İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk ve Olgun Toker ile başrolü paylaşan Selin Yeninci, Meryem karakterinde harikalar yaratıyor. Oyuncunun performansını sosyal medyada öven dizi hayranları, karakterden ne kadar çok etkilendiklerini ifade ediyor.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda Selin Yeninci büyük övgü ve tebrik aldı. Bir dizi hayranı, “Selin Yeninci role girmemiş, bildiğin yaşıyor arkadaşlar. İzlerken ben yoruldum yemin ediyorum. Helal olsun” yorumuyla dikkatleri çekti.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi erken finale giderse, en çok Selin Yeninci'ye yazık olacak! 11

Kadın dizi hayranlarının daha çok ilgi gösterdiği Annenin Sırrıdır Çocuk, düşük gelen reytingleri nedeniyle geçen hafta sıkıntılı bir başlangıç yaptı. Selin Yeninci Meryem karakteri ile hemen öne çıkan isim oldu ve ikinci bölümdeki etkili sahneleri de bu düşüncede olanların yanılmadığını gösterdi.

Bir dizi hayranına göre Meryem karakteri, kadınların sessiz sesi olmaya devam ediyor. Diziyi Selin Yeninci’nin performansını görmek için izlediğini söyleyen birçok kişi de var ve sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda bu performansın daha çok ilgiyi hak ettiği değerlendirmeleri yapılıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi erken finale giderse, en çok Selin Yeninci'ye yazık olacak! 12

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin reytingler nedeniyle sorun yaşaması ve erken bir final yapması durumunda izleyiciler en çok da Selin Yeninci’nin bu muhteşem performansına yazık olacağını düşünüyor.

Bir dizi hayranının şu sözleri, oyuncunun rolüne ne kadar iyi hazırlandığını anlatmaya yetiyor:

“Meryem’in durumu hem üzücü hem korkutucu. Üzücü çünkü anne olmak istiyor ama olamıyor, korkutucu çünkü anne olmak için öldürmek dahil her şeyi yapabilecek gözü karalıkta. Selin Yeninci harika bir performans sergiliyor bu bölüm de.”

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi erken finale giderse, en çok Selin Yeninci'ye yazık olacak! 13