Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ile Neslihan Atagül hakkında anlamsız karşılaştırma!

Demet Özdemir ile Neslihan Atagül hakkında anlamsız karşılaştırma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – İkisi de ünlü ve ikisi de başarılı… Hem de ikisi de aynı dönemde yeni proje heyecanı yaşıyor… Demet Özdemir, şu sıralarda Evim dizi projesine hazırlanıyor..

Neslihan Atagül de Sefirin Kızı için hazırlıklarını yaptı ve sete de çıkıldı.

Bir şampuan markasının iki ünlü oyuncu ile farklı zamanlarda yaptığı bir anlaşmanın haber sitelerinde sunuş biçimine dikkat ettiniz mi?

” Demet Özdemir, Neslihan Atagül’ü üçe katladı!” bu ve buna benzer başlıklarla yapılan haberlerin içeriğindeki detay ücret farklılığı.

Neslihan Atagül’den 3 kat daha başarılı Demet Özdemir gibi bir anlam çıkaramayacağınız bu haberlerdeki ana fikir, şampiyon firması ile yapılan anlaşmadan alınacak ücret farklılığı…

Demet Özdemir ile Neslihan Atagül hakkında anlamsız karşılaştırma! 7

Anlaşmalar arasındaki farklar bilinmiyor. İlk anlaşmanın yapıldığı zaman Neslihan Atagül’ün bilinirliği ve popülaritesi ile bugünkü arasındaki fark hesaba katılmıyor.

Ekonomik koşullar ve geçen zaman hiç değerlendirmeye alınmıyor… Belki bugün aynı anlaşmayı Neslihan Atagül de benzer rakamlara yapabilirdi.

Sonuç olarak; 1 milyon 100 bin TL’lik anlaşma yapan Neslihan Atagül’ü, Demet Özdemir 3 milyon TL alarak 3’e katlamış oldu.

Bu karşılaştırmayı sıradan siteler değil, anlı şanlı, markalı, ünlü haber siteleri yapıyor…

Ne kadar anlamsız ve sonuçta ne kadar faydasız bir karşılaştırma…