Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç arası nasıl, ilişkilerinde nasıl bir dönem yaşanıyor?

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç arası nasıl, ilişkilerinde nasıl bir dönem yaşanıyor?

tarafından ker_def

Magazin gündeminin son dönemde en çok konuştuğu aşklardan birisi de Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç arasında yaşanıyor… Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakteri ile kariyer yolculuğuna devam eden Özdemir, yakın arkadaşlarından Yağmur Tanrısevsin’in eski sevgilisi olan Oğuzhan Koç ile bir aşka yelken açtı…

Şarkıcı ve oyuncu olarak kariyer yolculuğunu sürdüren Oğuzhan Koç, Hürriyet gazetesindeki röportajında ilişkilerinde her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Koç, “Her şey yolunda. Keyifli gidiyor” diyerek bir sorun yaşanmadığını ifade etti. İlişkilerini ilk başta sakladıkları hatırlatılan Oğuzhan Koç, aslında birlikte görüntülendikleri ve aşk yaşamadıklarını söyledikleri dönemde gerçekten de birlikte olmadıklarını anlattı.

Oyuncu, “İnan saklamadık. Ortak arkadaşlarımız var, sık sık görüşüyorduk. Ama o sırada aramızda bir şey yoktu. Hâlâ da çok yeni, bir-iki ay oldu. İnsanların buna çok şaşırmalarını anlamıyorum. Biriyle bir şeyler yaşamak için önce vakit geçirmen gerekmiyor mu? Biz de bu süreci yaşadık. Bir ilişkiye dönüşmeye başladığında da saklanmadık” diyerek açıklama yaptı.

Kimseden kaçmadıklarını ifade eden Oğuzhan Koç, ilişkilerini de kameralar önünde yaşamayı tercih etmediklerine de değindi. Koç, sevgilisi için henüz bir şarkı yazmadığını da sözlerine ekledi.