Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir magazin medyasını yerin dibine batırdı!

Demet Özdemir magazin medyasını yerin dibine batırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, İzmit’te küçük bir kasabada büyüyen ve hayallerini de gerçekleştiren bir isim… Yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile 25 Aralık Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak olan oyuncu, Hürriyet gazetesine konuştu.

Demet Özdemir’in açıklamalarında magazin medyasına yönelik sözleri çok dikkat çekiciydi. Hakan Gence, “Magazinle barışık mısınız? Çıkan haberler hâlâ sizi üzebiliyor mu?” sorusunu sordu.Demet Özdemir, “İlk başlarda üzülmekten ziyade şaşırıyordum. Nedenini sorguluyordum. Bir yerden sonra da alışmaya başladım” diyerek, magazinde yer alan haberleri artık ciddiye de almadığını gösterdi.

Aslında bu sözler Türkiye’nin dünya çapında tanınan genç bir yıldızının magazin basınındaki sıkıntıları da ortaya dökmesinden başka bir şey değildi.

Magazin medyası inandırıcılığını yitirmiş, artık kimse inanmadığı için de ciddiye alınmayan bir duruma kendisini getirmişti. Günümüz gerçeği maalesef ki bu.

Demet Özdemir de reyting elde etmek için, tiraj almak için her şeyi mübah sayan anlayışı eleştiriyor.

Bu durumu karşılaştığı zorluklardan birisi olarak gösteren ve bunu pozitife çevirmeye çalıştığını anlatan Demet Özdemir, en vurucu ifadeleri ise şu sözlerle yaptı:

“Elbette üzüldüğüm, haksızlığa uğradığım ve kırıldığım şeyler oluyor. Ama bunlar anlık ve kısa süren duygular. Bu bir yakarış da değil. Onların da mesleği bu ve bunu kabul ediyorum. Ama kimi zaman benden bağımsız bir şey ortaya atılıyor. Sanırım bu noktada en çok takıldığım şey, kişisel olarak doğruluğu teyit edilmemiş haberler karşısında benim, ailemin, çevremin ne hissedeceğinin sorgulanmaması. Bunu düşününce kendime “Geç” diyorum. Nasıl olsa ailen doğru olmadığını biliyor.”

Ünlü oyuncunun aslında büyük bir eleştiri barındıran bu sözleri, magazin basınının doğruluğu teyit edilmemiş haberler üreten ve artık çok da ciddiye alınmadığını gösteren ifadeler…

Demet Özdemir haklı mı, haksız mı? Yorum okuyucularımızın.