Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir mi? Pınar Deniz mi? yoksa Hazal Kaya mı? Hangi ünlü yıldızın Paris stili çok konuşuldu?

Demet Özdemir mi? Pınar Deniz mi? yoksa Hazal Kaya mı? Hangi ünlü yıldızın Paris stili çok konuşuldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Demet Özdemir, Pınar Deniz ve Hazal Kaya. Üç ünlü isim de son yıllarda ekranların parlayan yıldızları. Pınar Deniz, Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisindeki performansı ve meslektaşı Kaan Yıldırım ile yeni başlayan birlikteliğiyle gündemden düşmüyor.

Demet Özdemir, Disney Plus’ta yeni görücüye çıkan Dünyayla Benim Aramda adlı dizisi ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile evliliği ile son günlerin en çok konuşulan kadın oyuncuları arasında yer alıyor.

Şu sıralar ikinci çocuğuna hamile olan başarılı oyuncu Hazal Kaya ise en son Netflix için çektiği Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı diziyle ve yeni reklam anlaşmalarıyla adından söz ettirdi.

Demet Özdemir mi? Pınar Deniz mi? yoksa Hazal Kaya mı? Hangi ünlü yıldızın Paris stili çok konuşuldu? 7

Ekranların üç ünlü ismi de geçtiğimiz hafta Paris Moda Haftası’na katılmak üzere Paris’e gitti. Tarzlarıyla adından söz ettiren ekranların ünlü yıldızlarının Paris stili bir magazin sitesi tarafından  mercek altına alındı.

Dünyaca ünlü mücevher markası Messika Jewelry’nin davetlisi olarak Paris’e giden oyuncu Pınar Deniz davette, parlak taşlı tuvaletiyle sade bir şıklık sergiledi. Hazal Kaya belirginleşen karnını açıkta bırakan pembe saten iki parçadan oluşan tuvaletiyle dikkat çekti. Demet Özdemir ise meslektaşlarının aksine, siyah ceket elbisesi ile maskülen bir şıklığa imza attı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, tarzı en çok beğenilen isim Demet Özdemir oldu. Hazal Kaya’nın da klas bir şıklık sergilediği yönünde yorumlar dikkat çekti. Pınar Deniz ise kıyafet ve ayakkabı seçimiyle sosyal medya kullanıcıları arasında yapılan yorumlarda sınıfta kaldı.