Ana sayfa Dizi Haberleri Mastürbasyon ve sevişme sahneleri değil, asıl Hafsanur Sancaktutan’ın sözleri daha dikkat çekici!

Mastürbasyon ve sevişme sahneleri değil, asıl Hafsanur Sancaktutan’ın sözleri daha dikkat çekici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın ikinci yerli yapımı olan Dünyayla Benim Aramda toplam 8 bölümden oluşuyor ve her hafta bir yeni bölüm izleyicilerle buluşuyor. Hafsanur Sancaktutan da halen yayınlanmakta olan yeni bölümlerin heyecanını yaşıyor. Dizide Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger ile birlikte başrolde izlediğimiz genç oyuncu, birbiri ardına önemli projelerde yer alarak son dönemin hızlı bir kariyer çıkışı sergileyen isimlerinden birisi oldu.

Hafsanur Sancaktutan, “Dünyayla Benim Aramda yayınlandı, 4 bölümü şu anda yayında. Onlar haricinde Fox TV’ye yeni bir iş yapıyoruz, Ay Yapım ile birlikte. Her şey yolunda. Yoğun olduğum bir sürecin içindeyim” açıklamasında bulundu.

Mastürbasyon ve sevişme sahneleri değil, asıl Hafsanur Sancaktutan'ın sözleri daha dikkat çekici! 9

Dizinin ateşli sahneleri de son dönemde sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Hem Hafsanur Sancaktutan’ın Buğra Gülsoy ile sevişme sahnesi çok konuşuldu hem de matürbasyon sahnesine büyük tepkiler geldi. Hafsanur Sancaktutan bu sahnelerle ilgili gelen tepkiler üzerine de şu açıklamayı yaptı:

“Ben işimi yapıyorum. Senaryoda yazan neyse, benim kurallarıma aykırı olmadığı sürece yaptığım işim olan bir sahne çekildi. Normal buluyorum ben bunları.”

Mastürbasyon ve sevişme sahneleri değil, asıl Hafsanur Sancaktutan'ın sözleri daha dikkat çekici! 10

Genç oyuncu bu sözleri ile daha da çok dikkat çekti. Kendisinin kurallarının olduğunu ifade eden ve bu sahnelerin işinin bir parçası olduğuna vurgu yapan Hafsanur Sancaktutan, şayet kendi kurallarına aykırı sahneler olursa, bunlarda rol almayacağı vurgusunu da yapmış oldu. Oyuncunun bu sözleri dizideki sahnelerden daha da anlamlıydı.

Oyuncunun genç yaşında profesyonellik vurgusu yapması, oyunculuk mesleğini yapan ama bu tür sahnelerden kaçan birçok genç oyuncu için de güçlü bir mesleki duruşu temsil ediyor.

Mastürbasyon ve sevişme sahneleri değil, asıl Hafsanur Sancaktutan'ın sözleri daha dikkat çekici! 11

Hayatında her şeyin yolunda olduğu vurgusunu yapan genç oyuncu, geçen sezon da Son Yaz isimli Fox TV dizisiyle çok konuşulmuştu. Yeniden dizi setlerine dönüş yapan oyuncu, Gelecek Uzun Sürer isimli proje ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını taşıyor.

Ay Yapım imzasını taşıyan Fox TV’nin yeni dizisi Gelecek Uzun Sürer için hazırlıklar devam ediyor. Dizi bir döneme damgasını vuran Beverly Hills 90210 isimli Amerikan dizisinin yerli versiyonu olarak ortaya çıktı. Dizinin başrollerinde çok önemli genç isimler bir araya geldi. Aytaç Şaşmaz, Mert Yazıcıoğlu Aslıhan Malbora ve Necip Memili gibi önemli oyuncuların kadrosunda yer aldığı Gelecek Uzun Sürer, Hafsanur Sancaktutan’ın da kariyeri açısından büyük önem taşıyor.