Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisinde gölgede kalmasın, Sarp Levendoğlu en kilit isim olacak!

Gecenin Ucunda dizisinde gölgede kalmasın, Sarp Levendoğlu en kilit isim olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranları Sarp Levendoğlu’nun başrolünde yer aldığı Savaşçı isimli asker dizisini çok sevmişti. Savaşçı toplam 5 sezon süren diziye ikinci sezonda katılan Sarp Levendoğlu, Yüzbaşı Haydar Bozkurt isimli karakteri canlandırdı ve çok da başarılı oldu. 99 bölüm boyunca asker dizisinde aksiyon dolu sahnelerde yer alan oyuncu, ardından da Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki Romen Diyojen karakteri ile yine çok etkili bir çıkışa imza attı.

2017 yılından bu yana sürekli savaşan bir karakter ile ekranda yer alan Sarp Levendoğlu, Gecenin Ucunda isimli yeni dizi ile çok farklı bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak. Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ikilisi ön planda bulunuyor. Ünlü çift hem 8 yıl aradan sonra yeniden bir projede partner oldu hem de yapım ortağı olarak kariyerlerinde çok farklı bir dönemi yaşıyor.

Sarp Levendoğlu da 2017 yılından bu yana savaşçı kimliği ile yer aldığı ekrana bu sefer iş adamı Ahmet karakteriyle dönüş yapacak. Macide’ye çok aşık olan Ahmet, delice bir tutku ile onun hayatında çok şey değiştirecek.

Ahmet’in kardeşi Kazım ile Macide’nin tanışması ise dizinin hikayesini bambaşka bir noktaya sürükleyecek. Macide, ülkenin en akıllı ve başarılı iş adamı olarak anılan ve Ahmet’in ağabeyi Kazım’dan çok etkileniyor.

Gecenin Ucunda dizisinde gölgede kalmasın, Sarp Levendoğlu en kilit isim olacak! 8

Karşılıklı olarak yaşanan bu hislerin önündeki en büyük engel ise Kazım’ın evli olmasıdır. Macide’nin gelişiyle Işık Ailesi’nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Aile içi çatışmayı ortaya çıkartacak olan Macide’nin Kazım’a olan ilgisi, Ahmet’in tepkisiyle karşılaşacak.

İşte Ahmet, aşkı ile ağabeyinin arasında kalacak ve Sarp Levendoğlu da hikayenin kilit ismi olarak öne çıkacak. Karakter şu sözlerle tanıtıldı: “Sevdiği kadını kendine saklamak için bütün dünyayı karşısına almaya hazır takıntılı bir aşık…”

Psikolojik problemleri de olan ve takıntılı aşık Ahmet’in dizinin hikayesindeki rolü çok kritik ve Sarp Levendoğlu da böyle bir rol için seçilebilecek en etkili isimlerden birisi olarak gözüküyor.

Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek gibi önemli oyuncuların da kadrosunda yer aldığı yeni dizi Gecenin Ucunda 5 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’da Star TV’de başlıyor.

Gecenin Ucunda dizisinde gölgede kalmasın, Sarp Levendoğlu en kilit isim olacak! 9

Gözler Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin üzerinde, ancak kalplerde ise Ahmet karakteri ile kilit bir noktada bulunan Sarp Levendoğlu’nun performansının heyecanı var.

Ünlü oyuncu yeni karakterini şu sözlerle anlattı: “Üç erkek kardeşin ortancası. Yurt dışında okumuş, iyi bir iş adamı ama bazı psikolojik problemleri var, öfkeyle ilgili. Ailesini seviyor, abisini seviyor, annesini çok seviyor. Fakat en küçük kardeşi Ahmet’ten pek haz etmiyor.”