Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir Paris stiliyle sosyal medyayı yıktı geçti!..

Demet Özdemir Paris stiliyle sosyal medyayı yıktı geçti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-İş ve özel yaşantısıyla sürekli gündemde olan oyuncu Demet Özdemir son sosyal medya paylaşımlarıyla yine gündem oldu.

Paris Moda Haftası’na katılmak üzere geçtiğimiz günlerde Paris’e giden oyuncu bir çorap markasının davetine katıldı.

Paris’te fotoğraf sanatçısı Nicolas Gerardin’in objektifine poz veren oyuncu, fotoğrafları instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Demet Özdemir Paris stiliyle sosyal medyayı yıktı geçti!.. 8

Oyuncunun ‘Rüyalar şehri Paris’ notunu düştüğü fotoğrafları kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Ceket elbisesini puantiyeli çorap ve eldivenleriyle kombinleyen ünlü oyuncu güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Fotoğraflarda Demet Özdemir’în saç stili de dikkat çekti. Ünlü oyuncunun geriye doğru topladığı saçlarıyla, kısa saç görüntüsünün yarattığı maskülen tarz, fotoğraflarda ilgi çekici bir detay olarak olarak ön plana çıktı.

Demet Özdemir Paris stiliyle sosyal medyayı yıktı geçti!.. 9

Geçtiğimiz ay şarkıcı Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturan ve gerçekleştirdiği görkemli düğünle günlerce gündemden düşmeyen oyuncunun pozlarına eşi Oğuzhan Koç’da kalp emojisiyle yorum yaptı.

Oyuncu aynı zamanda şu sıralar Disney Plus’ta 14 Eylül’de görücüye çıkan Dünyayla Benim Aramda dizisi ile adından söz ettiriyor. Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisinin izleyicilerle buluşmasının ardından Demet Özdemir’e gösterilen yoğun ilgi artarak sürüyor.

Dizide Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger ile başrolde yer alan oyuncu, her yeni bölüm öncesi heyecanını sosyal medyada takipçileriyle de paylaşılıyor.