Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir paylaştı, hayranlar yorumladı: Bu şey değil mi, 2020’nin bitmesini bekliyorum pozu!

Demet Özdemir paylaştı, hayranlar yorumladı: Bu şey değil mi, 2020’nin bitmesini bekliyorum pozu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veriyor. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin hikayesi bir hayli heyecanlı. Yeni bölümler de izleyicileri meraktan adeta çatlatıyor… Demet Özdemir, aynı zamanda sosyal medya paylaşımları ile de çok dikkat çeken bir isim…

İnstagram’da 11.4 milyon takipçisi bulunan oyuncu, bugün üzgün ve sıkıntılı bir görüntüsünü paylaştı. Saçlarının yeni hali hemen hayranlarının dikkatini çekti. Birçok takipçisi ise bu paylaşıma farklı farklı anlamlar yükledi.

Sosyal medya takipçileri 2020 yılının felaketlerle dolu olmasından ötürü bir an önce bitmesini diliyor. Bir takipçi de “Bu şey değil mi 2020’nin bitmesini bekliyorum adlı fotoğraf…” yorumuyla dikkat çekti.

Bir başka takipçi ise “Ah sakin meleğim” diyerek yaşanan olaylara karşı sakinliğini kaybetmemesini diledi.

Kısa sürede 500 bine yakın beğeni gelen paylaşıma yapılan övgü dolu yorumlar da dikkat çekti.

Takipçiler, “Yıldızlardan düşen melek… Demet yaktın geçtin buraları… Bir insana topuz bu kadar mı çok yakışır” şeklinde yorumlarla da paylaşıma destek verdi.

Demet Özdemir paylaştı, hayranlar yorumladı: Bu şey değil mi, 2020'nin bitmesini bekliyorum pozu! 8

Oyuncu instagram hikaye bölümünden ise depremin enkazından 91 saat sonra çıkartılan ve Türkiye’ye gözyaşı döktüren Ayda bebeğin mucize bir şekilde yaşama dönmesini şu mesaj ile hatırlattı:

“Mucizelere inanır mısınız? #Ayda”

Demet Özdemir paylaştı, hayranlar yorumladı: Bu şey değil mi, 2020'nin bitmesini bekliyorum pozu! 9