Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nın etkisinden çıkamayanlar için Ezgi Mola’dan yine çok farklı bir dizi!

Masumlar Apartmanı’nın etkisinden çıkamayanlar için Ezgi Mola’dan yine çok farklı bir dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Mola, farklı karakterler ile hayranlarının karşısına çıkma konusunda önemli adımlar atıyor. Uzun yıllar boyuncu komedi performansları ile bilinen oyuncu, Masumlar Apartmanı dizisiyle tam bir ters köşe yapmıştı.

Canlandırdığı Safiye karakteri ile milyonların ilgisini çeken ve dram rollerinde de başarılı olabileceğini kanıtlayan Ezgi Mola için, yeni bir dönem başlıyor. 2023 yılı yeni dizilerin bir bir ortaya çıktığı bir dönem olacak. Disney Plus için çekilmekte olan Dünyayı Değiştiren Ayten isimli dizinin de çekimleri başladı.

Ezgi Mola, bu dizide Türk filmlerinin vazgeçilmez hikayelerinden olan apartman görevlisi yani kapıcı konulu diziyle hayranlarına farklı duygular yaşatacak. Türk filmlerinin en etkili dram veya komedi temalarından olan apartman görevlisi olayına Ezgi Mola yeni bir yorum katacak.

Masumlar Apartmanı'nın etkisinden çıkamayanlar için Ezgi Mola'dan yine çok farklı bir dizi! 29

Tims&B şirketi tarafından hazırlıkları tamamlanan dizi için ekip bir araya gelerek sette çekimlere başladı. Masumlar Apartmanı gibi çok etkileyici bir projeden sonra Ezgi Mola da 2023 yılı itibariyle yeniden setlere dönüş yaptı.

6 aylık dinlenme sürecinde enerji depolayan oyuncu, şimdi Ayten karakteri ile bambaşka duyguları izleyicilere geçirmek için çaba harcayacak.

Umur Turagay’ın yönettiği dizinin hikayesini tecrübeli senarist Ethem Özışık yazdı. İki çocuk annesi olan Ayten karakteri büyük bir dramı ve çaresizliği ortaya koyacak.

Tedavi olmaz ise hayatı boyunca engelli kalacak olan kızını iyileştirmek için mücadele eden Ayten, kendisini tüm dünyayı sarsan bir olayın içinde bulacak.

Dünya liderinin uçağına bomba koyan Ayten’in hikayesi hem farklı hem de etkileyici olacak gibi gözüküyor.

Saadet Işıl Aksoy ile Selçuk Yöntem ve Yetkin Dikinciler’in de kadrosunda yer aldığı dizi heyecanla bekleniyor.