Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisindeki yan rolden başrole! Caner Topçu’ya piyango gibi yeni dizi!

Barbaroslar dizisindeki yan rolden başrole! Caner Topçu’ya piyango gibi yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Caner Topçu, kariyerinde adım adım ilerlerken, önüne bir başrol fırsatı çıktı… Duy Beni isimli Star TV’nin yaz ayları için hazırladığı Duy Beni isimli projenin başrolünde Caner Topçu ile Rabia Soytürk ikilisini izleyeceksiniz.

Rabia Soytürk için de Caner Topçu adına da bu ilk başrol deneyimi olacak. Rabia Soytürk, Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki Karaca karakterinin ardından bu dizide rol alacak. Caner Topçu ise Barbaroslar isimli dizideki İlyas karakterinin ardından yeni rolüyle dikkat çekecek. Her iki oyuncu da TRT1 ekranındaki tarihi yapımlardan Star TV’nin yaz aylarında yayınlanacak gençlik dramasında rol alacak. .

Süreç Film imzasını taşıyan Duy Beni dizisi Caner Topçu adına ilk başrol ve bugüne kadar elde etmediği önemli bir fırsatı da beraberinde getirecek. Özellikle yaz dizileri yurt dışında daha çok ilgi görüyor ve Caner Topçu da iyi bir hikaye olursa, bu proje sayesinde ismini Türkiye dışında da duyurma imkanına kavuşacak.

Barbaroslar dizisindeki yan rolden başrole! Caner Topçu'ya piyango gibi yeni dizi! 7

2018 yılında kısa süren Nöbet dizisi deneyiminin ardından Hiç isimli dizide de yer alan Caner Topçu için en ciddi kariyer çıkışı Barbaroslar dizisiyle gerçekleşti… İlk sezondaki başarılı performansının ardından İlyas karakterini bırakan oyuncu, şimdi yeni rolüne hazırlanıyor.

Caner Topçu, ilk başrolünde yine kendisi gibi ilk başrol deneyimi yaşayan Rabia Soytürk ile nasıl bir uyum sağlayacak? İşte bu sorunun yanıtını da izleyiciler merakla bekliyor.