Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir ve Didem Balçın kapıdan baktı; Ece Uslu kazançlı çıktı!

Demet Özdemir ve Didem Balçın kapıdan baktı; Ece Uslu kazançlı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 kadın oyuncu… 3’ü de instagram hesaplarından Eylül ayına vurgu yaptı. Demet Özdemir, içini açan güneşli havaya dikkat çekerken, Didem Balçın ise kendisini bu havaların mahvettiğini yazdı. Ece Uslu ise güneşli havadan kazançlı çıkan isimdi…

Bilindiği üzere Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ikinci sezon çekimleri devam ediyor. Demet Özdemir’de bu dönemde İstanbul’dan ayrılamaz. Eylül ayında yeniden güneş açıp, yalancı yaz günlerinin yaşanması, oyuncuları da etkiledi. Özdemir, “İçimiz bahar bahçe” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı ve havaların güzelliğine vurguda bulundu.

Demet Özdemir ve Didem Balçın kapıdan baktı; Ece Uslu kazançlı çıktı! 9

Yine Eylül ayına atıf yapan bir paylaşım da Didem Balçın’dan geldi. Bilindiği üzere ünlü oyuncu Kuruluş Osman dizisinde Selcan Hatun karakterine hayat veriyor. Set devam ediyor ve İstanbul’dan yoğun tempoda çalışmak durumunda. Didem Balçın, güzel havayı kast ederek “Beni de bu havalar mahvetti” notunu düştü.

Demet Özdemir ve Didem Balçın kapıdan baktı; Ece Uslu kazançlı çıktı! 10</a

Ece Uslu ise İstanbul’daki hayatını bir kenara bırakarak İzmir’e taşındı. Şu sıralarda projesi olmayan ve dinlenmeye odaklanan oyuncu, yaz güneşinin keyfini çıkartığını gösteren paylaşımı ile beğeni topladı. Meslektaşları çalışırken, Ece Uslu bu güzel havaların keyfini çıkartmayı sürdürüyor.

September ❤️

Demet Özdemir ve Didem Balçın kapıdan baktı; Ece Uslu kazançlı çıktı! 11
>