Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai ve Maria ile Mustafa dizilerinin kötü gidişatı atv’yi fena dağıttı!

Hercai ve Maria ile Mustafa dizilerinin kötü gidişatı atv’yi fena dağıttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu dönemde dizi tutturmak çok zor. İzleyicileri bir diziye bağlamak ve uzun bir süre de ekranda kalmasını sağlamak için büyük emek ve prodüksiyon gerekiyor. “Dizi atv’de izlenir” gibi çok iddialı bir slogana sahip olan kanalın Maria ile Mustafa dizisi nedeniyle fena bir sıkışmışlık yaşaması şaşırtıcı değil.

Zira, atv’nin izleyicilerine uygun bir dizi Maria ile Mustafa… Yani kanal yıllardır benzer yapımlarla izleyiciyi ekranında tutmayı başarmıştı. Ancak bu sefer bu düşünce geri tepti. Hilmi Cem İntepe ile Jessica May ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri hiç de iyi değil.

Tüm kategorilerde düşüş yaşamaya devam eden Maria ile Mustafa, Pazar günü değil de hafta sonu yayınlandığı için atv bir süre daha buna katlanabilir. Ancak benzer reytingler alan Gençliğim Eyvah dizisi için yayından kaldırılma kararı verildiği de unutulmamalı.

Hercai dizisi de Cuma akşamları kötü bir performans sergiliyor ve yayından kaldırılma sürecine girdiği de sosyal medyada konuşuluyor.

Hercai ve Maria ile Mustafa dizilerinin kötü gidişatı atv'yi fena dağıttı! 7

Bu sezon için atv’nin elinde kalan ve güçlü olarak nitelendireceğimiz 3 dizi var… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş Osman… Haftanın 3 günü bu dizileri sayesinde rakipleri ile yarışabilen kanal, Maria ile Mustafa dizisini de gözden çıkartabilir mi?

Yeni diziler de yapılacak olsa, daha iyi sonuçlar alacakları meçhul… Yani işler karışık, bir diziyi yayından kaldırmak artık eskisi kadar kolay değil… Yine de Maria ile Mustafa dizisinin de çok şansı olmadığı ortada.

Hercai ve Mari ile Mustafa tam da atv izleyicisine uygun yapımlar olarak nitelendiriliyordu. Acaba atv izleyicileri tercihlerini mi değiştirmeye başladı? Yani artık kanalın yeniden ve daha gerçekçi değerlendirme me yapması lazım?

Zor sorular…

İşte 4 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan Maria ile Mustafa dizisinin 5. bölüm fragmanı: