Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in Adım Farah dizisi son şanslarını kullanıyor!

Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in Adım Farah dizisi son şanslarını kullanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda birbiri ardına yeni diziler ekrana geliyor ve Fox TV, yine iddialı bir kanal olarak dikkat çekiyor. Kanalın geçen sezon başlayan ve iyi bir hikaye ortaya koyan Adım Farah dizisinin reyting sorunu ise devam ediyor.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin biraz reyting artırmasına rağmen henüz ortalamanın çok altında olduğu gerçeğini hatırlatmak gerekiyor. Adım Farah dizisinde 18 Ekim Çarşamba akşamı 18. yeni bölüm yayınlanacak. Ancak ikinci sezon hala yeni hikayeye izleyicilerin alışamadığını ve reyting performansının da bu nedenle düşük olduğunu söylemek lazım.

Tahir ile Farah karakterlerinin neler yapacağı merak edilirken, hikayenin gidişatı heyecanı artırıyor. Dizinin yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Adım Farah dizi projesi Mipcom fuarında da yurt dışındaki alıcıların dikkatini çekecek projelerden birisi olarak öne çıkıyor.

Elbette ki iki başrol oyuncusunun dünya çapındaki etkisinin bir sonucu olarak Adım Farah dizi projesinin yurt dışı satışları çok iyi olabilir. Ancak bunun için dizinin yayında kalması şart.

Kader Bağları isimli bir başka Fox TV dizisi için düşük reytingler nedeniyle beşince bölümde erkan final yapılacağı haberleri ortaya çıktı. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan gibi iki önemli genç oyuncunun başrolündeki dizinin kısa sürede finale doğru ilerlemesinin altında yatan neden düşük gelen reytingler.

Adım Farah dizisinin reyting sonuçlarının da çok farklı olmadığı gerçeğini hatırlatalım. İşte bu nedenle Demet Özdemir ve Engin Akyürek hayranlarının biraz tedirgin olduğunu ve geçen hafta yaşanan reyting çıkışının bu hafta da devam etmesini arzu ettiklerini belirtelim.