Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu İpek Filiz Yazıcı dizi şanssızlığını aşk hayatındaki mutluluğuyla telafi ediyor!..

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı dizi şanssızlığını aşk hayatındaki mutluluğuyla telafi ediyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Özellikle Netflix’de yayınlanan  Aşk 101 dizisindeki performansı ile büyük beğeni kazanan genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı en son ATV’nin İçimizdeki Ateş dizisinde başrolde yer aldı. İçimizdeki Ateş’ten kısa bir süre önce de Son Nefesime Kadar adlı dizide rol alan oyuncunun son iki projesinin de ekran ömrü pek  uzun olmadı.

İki yapım da beklenen reytingleri alamayınca erken final yaptı. İş hayatında, yer aldığı projelerde istikrarı bir türlü  yakalayamayan oyuncunun aşk hayatında ise her şey yolunda.

Bir süredir şarkıcı Ufuk Beydemir ile aşk yaşayan ünlü oyuncu geçtiğimiz ay yaptığı sosyal medya paylaşımında, sevgilisinden evlilik teklifi aldığını ve ilişkilerini resmileştirmek için ilk adımı attıklarını duyurarak yüzüklü fotoğrafını paylaşmıştı.

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı dizi şanssızlığını aşk hayatındaki mutluluğuyla telafi ediyor!.. 1

Ünlü çiftten yeni bir paylaşım daha geldi. Oyuncu, nişanlısı ile birlikte tatilden pozlarını instagram hesabından yayınladı.

‘Ay Tenli Kadın’ şarkısı ile ismini duyuran şarkıcı Ufuk Beydemir ile evlilik hazırlığı yapan İpek Filiz Yazıcı’nın aşk dolu paylaşımları hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı dizi şanssızlığını aşk hayatındaki mutluluğuyla telafi ediyor!.. 2

Çiftin fotoğraflarına takipçileri tarafından, ‘Dünyanın en güzel ikilisi’ ve ‘Bu kadar da yakışmak!’ gibi yüzlerce yorum yapıldı.