Ana sayfa Sosyal Medya Senden Daha Güzel dizisinin en büyük faydası Cemre Baysel’in kendisini bulması oldu!

Senden Daha Güzel dizisinin en büyük faydası Cemre Baysel’in kendisini bulması oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cemre Baysel, 2014 yılından bu yana ekranlarda yer alıyor. 16 yaşında başladığı oyunculuk macerasında birbiri ardına projelerle bu mesleği kabullenen Cemre Baysel, ressam, iç mimarlık gibi kariyer hedeflerinden vazgeçti.

2014 yılında Yeşil Deniz isimli dizi ile başladığı kariyerinde Aşk Laftan Anlamaz, İsimsizler, Payitaht Abdülhamid ve Elimi Bırakma gibi önemli projelerde yer alan oyuncu, son dönemde ise romantik komedi hikayeleri ile izleyenleri etkiliyor. Şu anda sevgili olduğu Aytaç Şaşmaz ile geçen yıl yaz ayında yayınlanan Baht Oyunu dizisinde partner olarak yer alan Cemre Baysel, ilk romantik komedi deneyimini yaşamıştı.

Şimdilerde ise Burak Çelik ile birlikte Fox TV ekranında artık Cumartesi günleri yayınlanacak olan Senden Daha Güzel dizisinde başrolde buluşan Cemre Baysel, yaptığı itiraf ile de dikkatleri çekti. Baht Oyunu dizisinde romantik komedi konusunda iyi bir deneyim yaşayan oyuncu, Senden Daha Güzel teklifi gelince ise biraz çekindiğini itiraf etti.

Senden Daha Güzel dizisinin en büyük faydası Cemre Baysel'in kendisini bulması oldu! 7

Fox TV’de İbrahim Selim’in sunduğu programın konuğu olan Cemre Baysel, süreç hakkında şöyle konuştu: “İkinci romantik komedim. Endişem vardı. Şöyle vardı. ilkinde bir ivme yakaladık. Aytaç ile beraber çok güzel bir enerji çıktı ortaya. Bir sonraki işimin romantik komedi olması, yapabilir miyim dedim. ‘Şansına mı oldu’ diye bir endişem vardı. Bunu atlattıktan sonra ‘Bir şeyleri başarmışım’ dedim. Senaryomuz güzel, yönetmen güzel çekti. İzleyiciler çok sevdi. Onlar sevdikçe biz daha da asıldık. Daha da senaryonun üzerine çıkmaya çalıştık. Çok iyi gidiyor.”

Cemre Baysel, romantik komedi dizilerinin küçümsenmesi ile ilgili soru üzerine de açık sözlü bir yanıt verdi. Baht Oyunu dizisine başlamadan önce kendisinin de romantik komedilerde yer almayı düşünmediğini itiraf eden genç oyuncu, “Yapmam diyordum. Komedi oynayabileceğimi düşünmüyordum. Şimdiye kadar hep dramlarda yer aldım: Komedi beni zorlardı. Yaptım, oldu, karşılığını da alınca çok sevdim” açıklamasında bulundu.

İzleyicilerden güzel karşılık aldığı için ikinci kez romantik komedi dizisinde yer almayı kabul eden oyuncu, tekrar teklif gelirse yine bu tür dizilerde yer alacağını da belirtti.