Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden düğün kararı! Hayranları bu habere çok sevinecek!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden düğün kararı! Hayranları bu habere çok sevinecek!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Şarkıcı Oğuzhan Koç geçtiğimiz ay, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bir yılı aşkın bir süredir aşk yaşadığı Demet Özdemir’e evlilik teklifi etmişti.  Sevilen oyuncu Demet Özdemir de, Oğuzhan Koç’un Sakiler Grubu’nun ‘Dünyadan Uzak’ şarkısı eşliğinde yaptığı teklife ‘Evet’ yanıtını vermişti.

Bu sürpriz evlilik teklifi magazin basınında günlerce konuşuldu. Çift, yaz aylarında yine konuşulacak bir düğüne imza atmak istiyor. Oğuzhan Koç’un hem İstanbul’daki deniz kenarı mekanlara baktığı hem de Çeşme’deki beachler ile iletişime geçtiği iddia edildi.

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile birlikte düğün yeri için İstanbul- Çeşme arasında mekik dokuyor haberleriyle ilgili olarak konuştu. Ünlü şarkıcı, “Hayatımda hiç mekik dokumadım. Henüz bir planımız yok. Bakacağız, birlikte karar vereceğiz. Onun takvimiyle, benim takvimimle en uyumlu tarihi bulup en kısa zamanda düğün yapmak istiyoruz”  açıklamasını yaptı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden güzel haber geldi! Hayranları bu habere çok sevinecek!... 45

Çiftin en kısa sürede evlenmeyi planlaması hayranlarını oldukça mutlu etti. Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdiği röportajda, “Oğuzhan’ın kalbimi hoplatan özellikleri sakinliği, anlayışı, pozitif olması, öğrenmeye ve öğretmeye çok açık olması” şeklinde konuşmuştu.

“Sanırım aşık olduğunda her klişe sana çok özel ve heyecan verici geliyor. Ama asıl önemli olan bu klişeleri kimin yaptığı!” açıklamasını yapan güzel oyuncu, “Aşkta en iyi taktik kendimize güvenmektir. O zaman her şey olması gerektiği gibi olur. Kalp kırıklığı yaşarken kendi hedeflerime odaklanır, önceliklerimin yerini kısa süreliğine de olsa değiştiririm. Kendime hem yalnız olmadığımı hem de dünyaya geliş sebebimin sadece bu olmadığını hatırlatırım” dedi.