Ana sayfa Dizi Haberleri Destan’ın Alpagu Han’ı Selim Bayraktar’dan rol arkadaşlarının oyunculukları için övgü dolu sözler!

Destan’ın Alpagu Han’ı Selim Bayraktar’dan rol arkadaşlarının oyunculukları için övgü dolu sözler!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Atv’de yayınlanan sezonun en beğenilen dizileri arasında yer alan Destan, Salı akşamları reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmıyor. Etkileyici bir hikayeye sahip olan dizide aksiyon sahneleri de heyecan da hiç bitmiyor.

Yapım ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın, yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in üstlendiği, senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın kaleme aldığı Destan’ın başrollerindeyse Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli yer alıyor.

Destan dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yapan Selim Bayraktar, canlandırdığı Alpagu Han karakteriyle yine harikalar yaratıyor. En son Zümrüdüanka isimli projede yer alan oyuncu dizinin final yapmasında sonra izleyici karşısına Destan ile çıkıyor.

Destan’ın Alpagu Han’ı Selim Bayraktar’dan rol arkadaşlarının oyunculukları için övgü dolu sözler! 7
Destan aksiyon sahneleriyle öne çıkan bir dizi. Ustalığını Destan ile birlikte bir kez daha sergileyen Selim Bayraktar, çekimlerin çok keyifli gittiğini söylüyor. Atv İç Yapımlar’ın Dizi TV programına konuk olan başarılı oyuncu aksiyon sahneleriyle öne çıkan dizide rol arkadaşlarının zor sahnelerle nasıl başa çıktıklarını dile getirirken övgü dolu sözlerle anlatıyor.

“Türkiye’den çıkan oyuncular dünyanın her yerinde oyunculuk yapabilirler. Çünkü bizim doğaçlama yeteneğimiz çok iyi. Evet bizim dövüş uzmanı, hareket uzmanı arkadaşlarımız bize yardım ediyorlar, hareket kombinasyonlarını gösteriyorlar. Ama bu kombinasyonu bizim maksimum 5 dakika içerisinde izleyiciye göstermemiz gerekiyor. 20’li seri olabilir, 5’li seri olabilir fark etmez. Bu serileri öğrenip bir an önce bunu yönetmene gösterip kayıt altına almamız gerekiyor. Zor olan kısım bu tabii ki, ama tüm zorluklara açık, çok iyi bir ekibimiz var. ”