Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin kırgın hayranlarının Funda Eryiğit sevinci!

Son Yaz dizisinin kırgın hayranlarının Funda Eryiğit sevinci!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başında yenilenen hikayesi ile izleyicilerle buluşan Son Yaz, ikinci sezonun daha başında reytinglerin kötü gelmesi nedeniyle veda etti. 26 bölümlük bir proje olarak geride kalmasına rağmen, hala diziye büyük özlem duyan geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Son Yaz’ın ilk sezon finalinde Canan karakterini canlandıran Funda Eryiğit’in ayrılığı da can yanmıştı. Birçok dizi hayranı, bu ayrılığın hikayenin ritmini bozduğunu ve ikinci sezonun yeterince ilgi görmemesinin de temel nedenlerinden birisi olduğunu düşünüyor. Funda Eryiğit ile Ali Atay’ın dizideki müthiş uyumu da hala sosyal medyada paylaşımlara yansıyan bir unsur… “Başka bir evrende” diye yorum yapan birçok dizi hayranı, ikilinin farklı bir projede yeniden buluşmasının da hayalini kuruyor.

Son Yaz dizisinin kırgın hayranlarının Funda Eryiğit sevinci! 9

Funda Eryiğit hayranlarının son yaz kırgınlığı devam ederken, oyuncu, yeniden tiyatro sahnesine döndü. Rol aldığı Timsah Ateşi isimli projede Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer ile birlikte sahneye çıkan başarılı oyuncu, şimdi de yeni filmi için tekrar sete çıktı.

Funda Eryiğit hayranları, filmin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ile partner olmasından da son derece memnun. İkilinin uyumu ve enerjisi çok merak ediliyor. Onur Saylak’ın yönetmenliğini yaptığı Nuh Boğuldu isimli sinema filminin çekimleri devam ederken, Funda Eryiğit hayranları da setten yansıyanları da merakla bekliyor…

Son Yaz dizisinin kırgın hayranlarının Funda Eryiğit sevinci! 10

Oyuncunun yeni dönem için bir televizyon dizisinde rol almasını çok arzu eden hayranlar, birçok projenin konuşulduğu ortamda Funda Eryiğit’in isminin yeni diziler için anılmamasından da rahatsız. Oyuncunun yakında yeniden dizi setlerine dönmesini bekleyenler, Netflix’te yayınlanacak Nuh Boğuldu isimli sinema filmini de çok merak ediyor.

Son Yaz dizisinin kırgın hayranlarının Funda Eryiğit sevinci! 11

Nuh Boğuldu filminin çekimlerine Asos’ta devam ediliyor. Sosyal medyada ise hem yurt içinden hem de yurt dışından çok sayıda takipçi, gelişmeleri yakından izliyor ve paylaşımlarıyla da projeye destek veriyor.