Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğün detayları ortaya çıktı!..

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğün detayları ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Magazin dünyasının gözde çifti Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğün detayları ortaya çıkmaya başladı.

Evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, önceki akşam Bebek’te bir mekandan çıkarken görüntülendi. 4 gün sürecek bir düğün planladıkları iddiasına yanıt veren çift,  “4 gün değil ama 2 gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek, herkese zaman ayırmak istiyoruz”  şeklinde konuştu.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisine sürpriz bir evlilik teklifinde bulunan Oğuzhan Koç ‘Evet’ yanıtını almıştı. Çiftin evleneceği haberi magazin basınında bomba etkisi yaratmıştı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğün detayları ortaya çıktı!.. 7

Disney Plus ile anlaşan Demet Özdemir şu sıralar Dünya’yla Benim Aramda adlı dizinin çekimlerinde yer alıyor. Demet Özdemir’e başrollerde Buğra Gülsoy ile Hafsanur Sancaktutan’ın eşlik ettiği Dünya’yla Benim Aramda dizisiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney Plus’ın MF Yapım imzalı diziyi Hülya Gezer yönetiyor. Senaryosunu Pınar Bulut’un kaleme aldığı dizide Demet Özdemir “İlkin” adlı bir dergi yöneticisine hayat veriyor, Buğra Gülsoy ise İlkin’in oyuncu sevgilisi ‘Tolga’yı oynuyor.

Dizide her şey İlkin’in Tolga’nın kendisine olan aşkını test etmek için kurduğu oyunla başlıyor. Haftanur Sancaktutan İlkin’in ofiste beraber çalıştığı ‘Sinem’i, Zerrin Tekindor fotoğrafçı ‘Burçin’i, İbrahim Selim Tolga’nın menajeri ‘Cüneyt’i, Melisa Döngel ise dergi çalışanı ‘Ceren’i canlandırıyor. Metin Akdülger ise dizinin 5. bölümünde İlkin’in hayatına sürpriz bir şekilde giriyor.