Ana sayfa Dizi Haberleri Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk’ta başrol oyuncularını geri planda bıraktı!

Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk’ta başrol oyuncularını geri planda bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dikkatleri üzerine çektikten sonra Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde rol almaya başlayan Selin Yeninci, bu dizi sayesinde yeteneğini zirveye çıkardı. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisindeki performansıyla herkesi büyüleyen Selin Yeninci, dizide en çok dikkati çeken isim oldu.

Dizi dünyasına 2011 yılında Cennetin Sırları isimli yapımla adım atan 34 yaşındaki oyuncu, Galip Derviş, Küçük Tatlı Yalancılar, Avlu gibi başarılı yapımlarda rol almıştı. Adana Film Festivali ve 53. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Selin Yeninci ekran dünyasındaki en büyük çıkışını ise ATV’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Saniye karakteri ile yapmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova’da Adana şivesini ustalıkla konuşan oyuncu, diziye ocak ayında veda etmişti. Tam 3,5 sezon boyunca Saniye karakteriyle izleyenlerin beğenerek izlediği Yeninci, karakterin ölmesi sonucu diziden ayrılmıştı. Ancak izleyici Selin Yeninci’yi hafızasının bir köşesine kazıdı.

Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk’ta başrol oyuncularını geri planda bıraktı! 13

Başarılı oyuncu kısa süre sonra TV8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk ile izleyicinin karşısına çıktı. NTC Medya imzalı dizide bu kez Meryem olarak izleyici karşısına çıkan Selin Yeninci, bu dizide oynamıyor resmen yaşıyor. Meryem karakteri yeni doğmuş bebeğini kaybedince ruhsal sağlığı bozulan ve bir başka yeni doğmuş bebeği kaçırarak kendi çocuğu gibi gören bir kadın. Meryem karakterini canlandıran Selin Yeninci de performansıyla dizinin en çok öne çıkan ismi oldu.

İlk bölümüyle çok iyi reyting puanları alamayan Annenin Sırrıdır Çocuk’un dün akşam ikinci bölümü yayınlandı. İkinci bölümde Selin Yeninci’nin performansı o kadar çok beğenildi ki övgü dolu paylaşımlar sayesinde başarılı oyuncu Twitter’da gündem oldu.

Twitter’da yapılan yorumlarda Selin Yeninci’nin “oynamadığı, yaşadığı” belirtilerek başarılı aktrisin oyuncu olmak için doğduğu belirtildi. Performansıyla izleyen herkesin tüylerini diken diken eden başarılı oyuncunun Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin en başarılı ismi olduğuna dikkat çekildi. İzleyiciler yorumlarında Selin Yeninci’nin performansıyla dizinin başrol oyuncularını geride bıraktığını da belirtti.

Selin Yeninci’nin dün akşam yayınlanan ikinci bölümdeki performansıyla ilgili sosyal medyada yapılan yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk’ta başrol oyuncularını geri planda bıraktı! 14 Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk’ta başrol oyuncularını geri planda bıraktı! 15 Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk’ta başrol oyuncularını geri planda bıraktı! 16 Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk’ta başrol oyuncularını geri planda bıraktı! 17 Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk’ta başrol oyuncularını geri planda bıraktı! 18 Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk’ta başrol oyuncularını geri planda bıraktı! 19