Ana sayfa Dizi Haberleri Yüsra Geyik’ten sonra Arka Sokaklar’ın kadrosundan ayrılan bir ünlü isme daha teklif üstüne teklif var!

Yüsra Geyik’ten sonra Arka Sokaklar’ın kadrosundan ayrılan bir ünlü isme daha teklif üstüne teklif var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Arka Sokaklar dizisinden 2021 yılının Haziran ayında yani 15. sezon sonrasında veda eden genç oyunculardan birisi Yüsra Geyik olmuştu. Geyik, geçen sezon Camdaki Kız ekibinde bir süre yer aldıktan sonra, Bozkır dizisinin ikinci sezonunda da kadroya adını yazdırdı. Oyuncu, 2023 yılında ise Aile isimli yeni Show TV dizisinde izleyicilerle buluşacak.

Diziden bir bir ayrılmakta olan ve hikayede çok etkili rolleri olmasına rağmen yeni projeler arayan isimler hızla artıyor. Bu isimlere Şevket Çoruh da katıldı ve aynen Yüsra Geyik gibi bir biri ardına yapımcılardan teklifler almaya başladı.

Yüsra Geyik'ten sonra Arka Sokaklar'ın kadrosundan ayrılan bir ünlü isme daha teklif üstüne teklif var! 8

Arka Sokaklar dizisine 16. sezon sonunda veda eden isimlerden birisi de komiser Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh oldu. Dizide çok büyük hayran kitlesi bulunmasına ve kazancı garanti olmasına rağmen Şevket Çoruh, artık aynı karakteri ekranda canlandırmak istemedi. Bir daha Arka Sokaklar’a geri dönmeyeceğini de açık bir şekilde ifade eden ünlü oyuncu, yapımcılardan da birbiri ardına teklifler alıyor.

Baba Sahne isimli tiyatro sahnesine büyük yatırım yapan, adeta diziden kazandıklarını tiyatroya harcayan Şevket Çoruh hem sahnede daha fazla üretim yapmak hem de farklı projelerde yer almak için Arka Sokaklar ekibini bıraktı.

Yapımcılardan gelen teklifler ile Şevket Çoruh’u dizi hayranları yakın zaman içinde birçok farklı hikayede görebilir. Netflix’te yayınlanan ve Osman Sonant ile Hazal Subaşı’nın başrolünde yer aldığı Sıcak Kafa isimli distopik dizide Şevket Çoruh da yer aldı.

Hayranlarının farklı karakter ile yeniden setlerde görmeyi çok istediği oyuncu için bir başka önemli teklif daha ortaya çıktı. Basına yansıyan bilgilere göre Fox TV ekranında yayınlanması beklenen Tetikçinin Oğlu isimli yeni dizi projesi için teklif alan isimlerden birisi de Şevket Çoruh.

Yüsra Geyik'ten sonra Arka Sokaklar'ın kadrosundan ayrılan bir ünlü isme daha teklif üstüne teklif var! 9

Çukur gibi 4 sezon çok etkili bir şekilde ekranda kalan dizinin senaristi Gökhan Horzum hikayeyi yazan isim olarak öne çıkıyor. Horzum, geçen sezon da Üç Kuruş isimli diziyi yazan isim olmuştu .

Timuçin Esen’in de kadrosunda yer alması beklenen Tetikçinin Oğlu isimli yeni dizinin senaryosunu beğenen Şevket Çoruh’un 2023 yılında da dizi setlerinde yoğun bir şekilde çalışması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Arka Sokaklar projesinden ayrıldıktan sonra dizilerde bir daha yer alması zor olarak gözüken oyuncunun birbiri ardına teklifleri kabul etmesi, hayranları için çok güzel bir sürpriz oldu.