Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, yeni dizisi Adım Farah’ın yayını biter bitmez sosyal medyadan ilk mesajıyla dikkat çekti!

Demet Özdemir, yeni dizisi Adım Farah’ın yayını biter bitmez sosyal medyadan ilk mesajıyla dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Adım Farah, merakla bekleniyordu! Hem konusu hem de oyuncuları itibariyle ilk günden beri dikkat çeken bir yapım olmuştu. Aslında Aslı Enver ile anılan Farah karakterini Demet Özdemir’in oynaması da ayrıca büyük sürpriz oldu! Enver’in hamile olduğunun öğrenilmesi sonrasında teklif giden Demet Özdemir, ‘evet’ diyerek hayranlarını çok mutlu etmişti. Engin Akyürek ile başrolde oynayacağı da öğrenilince, diziye olan merak katlandı.

6 Şubat’ta gerçekleşen deprem felaketi ile sarsılan Türkiye’de yaraların sarılmasında pek çok oyuncu ve ünlü isim gibi Demet Özdemir de ön sıralarda yer almıştı. Adım Farah dizisinin kısa bir süre önce başlayan çekimleri, yaşanan felaket sonrasında pek çok dizi gibi durdurulmuştu.

Demet Özdemir, yeni dizisi Adım Farah'ın yayını biter bitmez sosyal medyadan ilk mesajıyla dikkat çekti! 11

Geçtiğimiz hafta yeniden çekimlerin başlaması ile birlikte ilk bölüm tarihi de açıklandı! 1 Mart’ta yayınlanacağı haberi ile birlikte izleyiciler için de heyecanlı bir bekleyiş başlamıştı! Nihayet ilk bölümü yayınlanan Adım Farah, beklenenin çok üstünde bir ilgi gördü! Sosyal medyada diziyle ilgili yapılan yorumlarda, büyük oranda izleyicinin hikayeden ve oyunculuklardan çok etkilendikleri gözlemlenmekte. Adeta bir sinema filmi tadında, çok farklı hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla, önümüzdeki günlerde daha çok konuşacağımız bir yapım olduğu da şimdiden belli bir dizi Adım Farah.

Çarşamba günlerinin yeni favorisi olarak ekrana gelen Adım Farah için sadece izleyenler değil, tüm ekip ve oyuncular gibi Demet Özdemir de çok heyecanlıydı! Günlerdi depremle ilgili paylaşımlar dışında pek bir paylaşım yapmayan oyuncu, dizisiyle ilgili sözleriyle dikkat çekti.

Demet Özdemir, yeni dizisi Adım Farah'ın yayını biter bitmez sosyal medyadan ilk mesajıyla dikkat çekti! 12

Senaryosu, hikayesi, kostümleri, müzikleri, oyunculukları ile ayrı ayrı tebrik edilen, neredeyse izleyen herkesin büyük beğenisini kazanan dizi için adeta yorum yağdı! Demet Özdemir, dizinin ilk bölüm yayını biter bitmez heyecan içinde bir mesaj paylaştı twitter hesabından.

Gelen övgü dolu yorumların yağmur gibi yağdığı akşam Demet Özdemir de duygulu anlar yaşadı.
Senaryonun çok iyi olduğunu, oyunculuk performanslarının harika olduğunu belirten birçok paylaşım yapıldı. Dizinin ilk bölümü için “Çılgın bir bölümdü” diye yorumlar yapıldı. Olayların örgüsü ve hikayenin işlenme tarzıyla da yönetmenlik başarısı da kendisini hissettirdi.

Milyonları peşinden sürükleyeceği daha ilk bölümden belli olan Adım Farah dizisinin 1. bölüm sonunda Demet Özdemir’in mesajı şöyleydi: “Herkese binlerce kere teşekkür ederim. Senaristlerimiz, yönetmenimiz, kamera arkası ekibimiz, birbirinden muazzam ustalarım, oyuncu arkadaşlarım! Sizleri çok seviyorum. Adım Farah sizlere emanet!”

Demet Özdemir, yeni dizisi Adım Farah'ın yayını biter bitmez sosyal medyadan ilk mesajıyla dikkat çekti! 13

Demet Özdemir, bir sonraki gün ise pek çok arkadaşı ve meslektaşından gelen tebrik mesajlarını da instagram sayfasından yayınladı. Bu isimler arasında, ekrana en son geldiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birlikte oynadığı ve yakın arkadaş olduğu Naz Göktan da vardı.

Demet Özdemir, yeni dizisi Adım Farah'ın yayını biter bitmez sosyal medyadan ilk mesajıyla dikkat çekti! 14

Göktan’ın “Çok şahane görünüyor, her şey. Yolu açık, upuzun olsun. Canlarım şimdiden tebrik ederim” mesajına Özdemir de “İyi ki varsın” sözleriyle yanıt verdi. Bu arada Demet Özdemir, dizinin yönetmeni Recai Karagöz’ün doğum günü olması vesilesiyle de bir paylaşım yaptı ve “İyi ki doğdun. Canım hocam. Bana kattıklarınız bir yana dostluğunuz içimi titretiyor. Seni çok seviyorum” mesajını yazdı.

Demet Özdemir, yeni dizisi Adım Farah'ın yayını biter bitmez sosyal medyadan ilk mesajıyla dikkat çekti! 15

Ekrana dönüşü ‘muhteşem’ olan Demet Özdemir, romantik komedilerin aranılan ismiyken, son iki dizisiyle drama yöneldi. Netflix için çekilen Aşk Taktikleri isimli romantik komedi dizisinin ardından Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizilerinde rol almış ve iki projesiyle de çok konuşulmuştu. Ancak tv8’in dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de dram türündeki yapımlarda da başarılı olduğunu ortaya koymuştu oyuncu. Bu kez Adım Farah ile çocuğu hasta, İranlı göçmen bir annenin, mafya ile yaşadığı zor günlerinin anlatıldığı diziyle izleyiciyi daha ilk bölümden fethetmeyi başardı oyuncu! Dizideki partneri Engin Akyürek ile de beğenilen bir ikili oldular.

Adım Farah dizisinin ikinci bölümü 8 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’da yayınlanacak.