Ana sayfa Sosyal Medya Saniye’den sonra şaşkına çeviren Meryem! Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde şoke etti!

Saniye’den sonra şaşkına çeviren Meryem! Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde şoke etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başarılı oyuncu Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veriyordu. Dizinin ilk bölümünden itibaren herkesin sevdiği bir karakter oldu. Adana şivesi ve tavırlarıyla rolünün hakkını veren Yeninci, dizinin dikkat çeken isimlerindendi. 3,5 sezon boyunca rol aldığı diziden, karakterin ölmesiyle kısa süre önce ayrıldı.

Selin Yeninci, bu hafta Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanan tv8’in Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde bu kez Meryem karakteriyle ekranlara geldi. Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk ve Olgun Toker ile paylaştığı dizide öylesine bir karaktere hayat veriyor ki daha ilk bölümden şaşkına çevirdi!

Dizinin en dikkat çekici hikayesine sahip olan Meryem, başta son derece mülayim, sakin, iyi niyetli bir kadın olarak algılandı. Yanında çalıştığı ve kendisi gibi hamile olan, yakında doğum yapacak Defne’nin evinde çalışan Meryem’in ilerleyen sahnelerdeki duygusal değişimleri herkesi şaşırttı.

Saniye'den sonra şaşkına çeviren Meryem! Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde şoke etti! 10

Hamile olduğundan beri eşinin kendisine dokunmasına izin vermeyen Meryem, karnına dokunulmasından rahatsız oluyordu. Bir uğursuzluk yaşanacağı düşüncesiyle eşini de uzaklaştırmıştı. Huysuz kayınvalidesinin tüm itiş kakışlarına katlanan Meryem’in bambaşka bir plan içinde olduğu ise daha sonra anlaşıldı.

Meryem’in küçük yaşta eniştesi tarafından tecavüze uğradığı, annesi ve ablasından zulüm gören küçük kızın hamile kaldığı, bebeğinin ölü olarak doğduğu ve bir daha anne olamayacağı son sahnelerde ortaya çıktı.

Hayatı boyunca sürekli kendisine kötü davranan annesi, onun hastaneye gitmesine izin vermemiş, evdeki doğumda da annelik şansını kaybetmişti.

Saniye'den sonra şaşkına çeviren Meryem! Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde şoke etti! 11

Meryem’in eşine her şeyi planladığını söylediği sahneden sonra karnındaki şişliğin bir kamuflaj olduğu, hamile olmadığı, asıl amacının da yanında çalıştığı Defne’nin oğlunu çalmak olduğu anlaşıldı.

Dizinin ikinci bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte hikaye çok daha acı ve dramatik olaylara sahne olacak. Bu arada dizinin kilit ismi Meryem’in, Defne’nin oğlunu kaçırarak kendi bebeğiymiş gibi göstereceği 2. bölüm fragmanında ortaya çıktı.

Saniye'den sonra şaşkına çeviren Meryem! Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde şoke etti! 12

Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ilk bölümünde izleyiciler üzerinde çok büyük bir etki bıraktı. Mimikleri, gözleriyle oynayan Selin Yeninci, duygu geçişlerini o kadar iyi yansıttı ki herkesi şaşırtan bir karakteri başarıyla canlandırırken izleyiciden de övgüler aldı.

Yeninci’nin Bir Zamanlar Çukurova’daki Saniye’den sonra yeni dizisinde çizdiği profil, izleyici için sürpriz olurken, oyuncunun başarılı performansı ile dizinin ilk bölümünü sırtladığı da görülmekte.

Bu arada dizinin reytingleri beklenenden çok daha düşük geldi. Konusu ve oyunculukları umut vaadeden bir dizi için bu reytingler hüsran yaşattı. İlerleyen bölümlerde diziye sosyal medya desteği de verilmesiyle durum değişir mi bilinmez ancak ilk bölüm, Total kategorisinde 18. yer alabildi. AB’de günü 17. olarak tamamladı ve ABC1’de ise 13.’lük elde etti. Dizinin ortalamanın çok altında gerçekleşen ve TV8’i şoke eden reyting başlangıcı bir hayli kötü oldu.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ekrana hızlı bir giriş yaptı. 2. bölümün çok daha heyecanlı olacağı ise fragmanla belli oluyor…

İşte Annenin Sırrıdır Çocuk 2. bölüm fragmanı…