Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, yıllar öncesinden bir fotoğrafla güzelliğini, edasını annesinden almış dedirtti!

Demet Özdemir, yıllar öncesinden bir fotoğrafla güzelliğini, edasını annesinden almış dedirtti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son yılların en popüler genç kadın oyuncularından birisi Demet Özdemir. Özellikle Can Yaman ile birlikte başrolünde oynadığı Erkenci Kuş dizisinin ardından yıldızı parladı oyuncunun. Özdemir, 16 yaşında dans ile başladığı meslek hayatına, oyunculukla devam ediyor.

19 yaşından beri pek çok dizide rol alan Demet Özdemir, 1992 doğumlu ve Şubat ayında 30 yaşına girdi. Neredeyse 11 yıldır setlerde olan Özdemir, şu sıralar kariyerinin altın çağını yaşamakta. Ekranlara son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelen Demet Özdemir, şimdilerde ise Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisinde rol alıyor.

Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri isimli sinema filmi ile ismini yurtdışında daha da geniş bir alanda duyurmayı da başardı. Filmin farklı ülkelerdeki gösteriminde Top 10 listelerinin zirvesine çıkması ile Demet Özdemir, hayran kitlesini büyüttü.

Başarılı oyuncu, şu sıralar Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlığında. Yaz aylarında evlenecekleri öğrenilen çift, mutlu anlarını zaman zaman sosyal medyadan da paylaşmakta.

Anneler Günü’nde ise Demet Özdemir’in bir başka paylaşımı dikkat çekti. Oyuncu, annesi Aysen Yener’in gençliğindeki bir fotoğrafı ile bu özel gününü kutladı.

Demet Özdemir, yıllar öncesinden bir fotoğrafla güzelliğini, edasını annesinden almış dedirtti! 8

Şık elbisesi, uzun saçları ile bir davette ya da düğüde eğlenirken görülen annesinin zarafeti, Demet Özdemir’i andırıyor adeta. Özdemir’in güzelliğini ve edasını annesinden aldığı da bu fotoğrafla daha iyi görülmekte.

Bu arada Anneler Günü’nde nişanlısı Oğuzhan Koç’tan da hoş bir sürprizle mutlu oldu Demet Özdemir. Oğuzhan Koç, henüz anne olmasa da nişanlısının bir kediye annelik yapması nedeniyle ona kedisinin gıyabında bir çiçekle not göndermiş.

Demet Özdemir, yıllar öncesinden bir fotoğrafla güzelliğini, edasını annesinden almış dedirtti! 9

Durumu tiye alan Demet Özdemir de “Nasıl yani? Kediler çiçek gönderebiliyor mu?” notuyla Oğuzhan Koç’a yayınladığı fotoğrafla notunu iletmiş…