Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi çekimlerinin arka planındaki bir gerçeği Çağlar Ertuğrul anlattı!

Teşkilat dizisi çekimlerinin arka planındaki bir gerçeği Çağlar Ertuğrul anlattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Pazar akşamları Yargı dizisiyle başa baş bir mücadele veren Teşkilat dizisi, 2. sezonuyla da izleyenlerin beğenisini toplayan bir yapım oldu. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu’nun yer aldıkları dizinin çekimleri Ankara’da devam ediyor. Sezon finali yaklaşırken, izleyicinin merakı da tavan yapmış durumda!

Her bölümüyle heyecan ve aksiyon dolu sahneleri ekrana getiren Teşkilat dizisinin çekimleri yoğun bir şekilde sezon boyunca sürdü. Zorlu bir macera ile tüm ekip ve kamera önündeki oyuncular için başarılı bir sezon geride kalmak üzere.

Ancak yoğun çalışmalar, aynı zamanda yorucu bir süreci de beraberinde getirdi. Buna bir de Ankara’nın soğuk ve sert iklimi de eklenince, oyuncular ve ekip için daha da zorlayıcı bir süreç yaşanmış görünüyor! Özellikle dizinin başrolleri Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu, İzmirli iki oyuncu. İzmir’in sıcak ikliminden sonra meslek hayatlarını İstanbul’da sürdüren oyuncular, Ankara’ya göre daha ılıman bir mevsimdeler. Fakat Teşkilat için Ankara’nın keskin soğuklarını iliklerine kadar hissettikleri de Çağlar Ertuğrul’un açıklamalarıyla ortaya çıktı…

Teşkilat dizisi çekimlerinin arka planındaki bir gerçeği Çağlar Ertuğrul anlattı! 8

Zaman zaman setten fırsat buldukça İstanbul’a geliyor oyuncular. Ancak çekimler için sezonun büyük çoğunluğunda Ankara’da kaldılar.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra yeniden Teşkilat’ta buluşan Baysal ve Ertuğrul, başarılı oyunculukları ve uyumlu partnerlikleri ile Teşkilat dizisinin başarısında da büyük pay sahibi iki isim.

Çağlar Ertuğrul, bir etkinlik için geçtiğimiz günlerde İstanbul’daydı. Katıldığı ödül töreninde ‘En Quality Erkek Oyuncu’ seçildi Ertuğrul. Kısa bir süreliğine çekimlere ara verip İstanbul’a gelen oyuncu, 13’üncüsü gerçekleştirilen Quality ödülleri töreninde, dizideki ekip arkadaşlarını çok sevdiğini söyleyerek teşekkürlerini de iletti.

Ertuğrul, çalışma ortamlarından bahsederken, bu kış Ankara’da çok zorlu bir süreç geçirdiklerini de ilk kez anlattı. Kamera arkasında yaşanan emeği de hatırlatan oyuncu, “Yoruluyoruz tabii ki ama böyle takdir edilmek çok güzel oluyor. İnsanların ilgisi, sevgisi, saygısı çok hoşumuza gidiyor. Büyük bir emek var. Ben görünen kısımdayım, en ufak kısmı aslında. Arkamızda 200-300 kişilik bir ekip var. Onların da emeği var ve hak ediyorlar” diye konuştu.

Teşkilat dizisi çekimlerinin arka planındaki bir gerçeği Çağlar Ertuğrul anlattı! 9

45 bölüm yayınlanan dizinin bu akşam 46. bölümü ekrana gelecek. Sezon finaline doğru yaklaşırken, 3. sezonda da ekranda olacağının müjdesini vermiş oldu oyuncu. Ankara’daki çalışma ortamını anlatan Ertuğrul, çekimler sırasında, uzun süren kış şartlarından yakındı ve “Ankara bu sene çok yordu. Her sabah uyandığımızda kara uyanıyorduk. O soğuklar mahvetti bizi. Bu sene yordu” diye konuştu.

Yaz aylarında dinlemek için İzmir’deki evine gideceğini anlatan Çağlar Ertuğrul, bir proje yazdığını ve bu yaz bitirmeyi planladığını da aktardı. Hikayesini yazdığı projenin aynı zamanda başrolünde yer alacağı ve yönetmenliğini de yapacağını ifade etti.

Projesinin senaryosunun hayali bir hikaye olduğunu ve esinlendiği bazı yönetmenlerden de izler taşıyacağını sözlerine ekledi.