Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir zirveyi sevdi, Sıla Türkoğlu hayranlarının gücü ona yetmedi!

Demet Özdemir zirveyi sevdi, Sıla Türkoğlu hayranlarının gücü ona yetmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir, geçtiğimiz hafta ele geçirdiği ‘en popüler kadın oyuncular’ listesinde 9-15 Mayıs haftasının da birincisi olmayı başardı. Adba TV tarafından her hafta düzenli olarak yapılan bu çalışmada kadın oyuncuların hafta boyunca twitter üzerindeki etkileşimleri dikkate alınıyor.

Adım Farah dizisiyle Çarşamba akşamları izleyicilerin karşısına çıkan Demet Özdemir, bu projenin ekrana gelmesinin ardından hayranlarından sosyal medyada geniş bir destek buldu. Bu desteğin yansıması olarak da ‘en popüler kadın oyuncular’ listesinde hızlı bir yükseliş sergileyen oyuncu, uzun süredir bu konuda birincilik için yarışan Su Burcu Yazgı Coşkun ile Sıla Türkoğlu’nun da önüne geçmeyi başardı.

Aslında bu başarıda; Demet Özdemir’in yerli hayranlarından daha çok yabancı dizi hayranlarının Adım Farah projesine yoğun bir ilgi göstermesi, sosyal medyada birçok farklı ülkeden hayranların ünlü oyuncuyu öne çıkartması etkili oldu.

Demet Özdemir, 9-15 Mayıs haftasında da yine en popüler kadın oyuncu olmayı 38 bin 900 ileti ile elde etti. En yakın rakibi Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa’yı canlandıran Sıla Türkoğlu oldu. Listenin üçüncü sırasına kadar düşen Kardeşlerim dizisinde Asiye’yi canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun, uzun süre bu listede birinciliği kimseye bırakmamıştı.

Demet Özdemir hayranlarının çılgınlık boyutuna varan destekleri, oyuncuyu da zirveye taşımış gibi gözüküyor.

Demet Özdemir zirveyi sevdi, Sıla Türkoğlu hayranlarının gücü ona yetmedi! 7

En popüler kadın oyuncular listesinde özellikle Aile dizisindeki muhteşem performansına rağmen Serenay Sarıkaya’nın sosyal medyada buna karşılık gelen bir etkileşiminin olmadığı da gözüküyor.

Listeye 10. sıradan dahil olan Sarıkaya’nın sezonun en başarılı reytinglerini alabilen Aile dizisinin kadın başrolü olmasına rağmen, sosyal medya desteğinin sınırlı kalması dikkat çekici bir durum.