Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den Farah Zeynep Abdullah ve Bergen filmine büyük destek!

Demet Özdemir’den Farah Zeynep Abdullah ve Bergen filmine büyük destek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı Bergen filminin galası yapıldı ve film izleyici ile 4 Mart Cuma günü buluştu. Uzun zamandır merakla beklenen film öncesi görkemli galada, başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah büyük ilgi çekti.

Yeşil tulumunu aynı renk ceket ile tamamlayan Abdullah, siyah eldivenle tamamladığı kombini ile dikkatleri çekerken, rastalı saçlarıyla da farklı bir imaj yakalamaya çalıştı. Oyuncunun hayli heyecanlı ve neşeli olduğu gecede, filme emek veren diğer oyuncular ve tüm ekip oradaydı.

Yapımcılığını Orchestra Content’in yaptığı ve dağıtımını CJ ENM Türkiye’nin üstlendiği  ‘Bergen’ için Uniq İstanbul’da görkemli bir gala düzenlendi. Galaya sanat, medya ve cemiyet dünyasından birçok ünlü ismin yanında Bergen’in ailesi de katıldı.

Demet Özdemir'den Farah Zeynep Abdullah ve Bergen filmine büyük destek! 8

Daha önce filmle ilgili olarak Bergen’i Serenay Sarıkaya’nın oynaması gündeme gelmişti. Ancak araya pandeminin de girmesiyle birlikte film bir türlü çekilememiş ve Sarıkaya da projeden üzülerek ayrıldığını belirtmişti. Rol için yeniden yapılan oyuncu arayışları sonrası Farah Zeynep Abdullah’ta karar kılındı.

Bu arada gala ile ilgili görüntüler ve filmi izleyenlerin yorumları da sosyal medyada dolaşmaya başladı. Filme destek veren pek çok ünlü isim de sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar.
Demet Özdemir de bu isimlerden birisi. Genç oyuncu, kendi kuşağından bir başka başarılı isim Farah Zeynep Abdullah’a, sosyal medyadan destek verdi filmle ilgili olarak.
Özdemir, Bergen filmini en yakın zamanda izleyeceğini, çok merak ettiğini belirterek emek veren herkes ile birlikte Farah Zeynep Abdullah’ı da kutladı.
Filmin özellikle kadına şiddet ve kadın cinayetlerine  değinen yönüne vurgu yapan Demet Özdemir “En önemlisi hepimizin kanayan yarası kadına şiddet, kadın cinayetlerinin en acı örneklerinden biri… Korkmadan kadın hikayelerinin arkasında duran herkese kocaman sevgiler… İyi ki varsınız” sözleriyle Bergen filmine ve Farah Zeynep Abdullah’a da mesajını gönderdi.

Demet Özdemir'den Farah Zeynep Abdullah ve Bergen filmine büyük destek! 9

 

80’li yıllara damgasını vurmuş bir Arabesk-Fantazi tarzında şarkı söyleyen Bergen, 1982’de İzmir’de kocasının azmettirmesiyle yüzüne kezzap atılması sonucu bir gözünü kaybetti ve vücudunun bir kısmı da yandı. Sahne çalışmalarına tedavisinin ardından devam eden şarkıcı,  boşandığı eşi tarafından 1989 yılında vurularak öldürüldü.
“Acıların Kadını” isimli şarkısıyla da anılan Bergen, 30 yaşında hayata veda etti.
Şiddete uğrayan ve öldürülen Bergen’in acılı hayatı, bu kez kendi adıyla film oldu. Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadığı Bergen filminde ayrıca Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Arif Pişkin, Ahmet Kayakesen, Ali Seçkiner Alıcı da rol aldı. Filmin yönetmenliğini ise Mehmet Binay ve M. Caner Alper birlikte yaptılar…