Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den sabah sabah göbek şov!

Demet Özdemir’den sabah sabah göbek şov!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren ünlü oyuncu Demet Özdemir, dizide sergilediği performans ile göz dolduruyor… Dram performansındaki başarısıyla adından konuşturan oyuncu, sosyal medyada her yaptığı paylaşımla da binlerce beğeni alıyor.

Hayranlarının adeta paylaşım yapması ile birlikte beğeni ve iltifat yağdırdığı oyuncu, bu sabah da göbeğini açıkta bırakan kıyafeti ile takipçilerinin dikkatini çekti. Kısa sürede 350 binden fazla beğeni geldi.

“Hep gülsün o bebek yüzün, günaydın kraliçe” gibi yorumlarla ünlü oyuncuya sevgilerini gösteren hayranları, fit vücuduna da dikkat çekti. Bugünün ayrıca Doğduğun Ev Kaderindir günü olduğunu da hayranları sosyal medyada hatırlatıyor.

Demet Özdemir’in güzelliğini sergilediği paylaşıma kısa sürede binlerce yorum gelmesi de artık şaşırtmıyor. Oyuncu ne paylaşırsa paylaşsın hayranların beğenmeye ve olumlu yorumlarla destek olmaya devam ediyor.

Instagram’da 11.3 milyon takipçisi bulunan Demet Özdemir’e yabancı hayranlarından da ilgi büyük… Sosyal medyada yabancı dizi hayranları Özdemir’e yoğun bir sevgi gösterisinde bulunuyor ve hakkındaki her gelişmeyi yakından takip ediyor.