Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu’nun verdiği mesaj, tam da Babil dizisine yakışır!

Nur Fettahoğlu’nun verdiği mesaj, tam da Babil dizisine yakışır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan Babil dizisinde rol alıyor. Eda karakterine hayat veren, başarılı performansı ile de takdir toplayan oyuncu, dizinin yanı sıra sosyal medyada da yakından takip ediliyor.

Babil, sosyal mesajların yoğun şekilde izleyicilere sunulduğu bir yapım. İlk sezonunda daha fazla mesaj verilmiş, ikinci sezonda ise dizi daha çok aşk meşk işlerine yönelmişti. Yine de Babil akıllarda verdiği mesajlarla kaldı… Nur Fettahoğlu da dizinin misyonuna uygun düşen bir mesajla hayranlarını bilinçlendirmeye çalıştı.

Çocuklara bu dünyada iyilerin kazandığı masalının anlatılmasının ne kadar hatalı bir durum olduğunu belirten Nur Fettahoğlu, konuya çok farklı bir noktadan yaklaştı.

Fettahoğlu, şu öğüdü verdi: Çocuklarınızı sakın “bu dünyada iyiler kazanır” diye büyütmeyin, onlara deyin ki: “Dünyada hep arsızlar, çığırtkanlar, kötüler ve iki yüzlüler kazanır ama sen onursuz bir kazancın, onurlu bir kaybedişe asla ulaşamayacağını bil ve hep iyi kal…”

Ünlü oyuncunun hayranları da bu sözlerine katıldıklarını ve çok doğru bir yaklaşım olduğuna yönelik yorumlarda bulundu.

Oyuncu bu mesajına kızı Elisa Güzin’in kedisiyle sevgi dolu pozunu da ekledi…

Nur Fettahoğlu'nun verdiği mesaj, tam da Babil dizisine yakışır! 7