Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda için yasak hatırlatması!

Demet Özdemir’den yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda için yasak hatırlatması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kameraları gördüğü zaman isyan etmeyen ve her zaman da elinden geldiğince gazetecilere yardımcı olan Demet Özdemir, yoğun bir dönemin içine girdi. Disney Plus ile anlaşma yapan ve Dünyayla Benim Aramda isimli dizisi için de sete çıkan oyuncu, ayrıca yaz aylarında Şükrü Özyıldız ile birlikte Aşk Taktikleri 2 filmi için yine sete çıkacak.

Demet Özdemir, filmin ikincisi için kesin bir imza olmadığını vurguladı ve şöyle konuştu: “Kesin bir imzamız olmadığı için bir şey söylemeyim. Ben de instagram’da okudum. Böyle bir şeyi istediklerini biliyorum ama net bir şey söylemek istemiyorum. Kimseyi de zor durumda bırakmayayım.” Aşk Taktikleri 2 için kendisine henüz resmi bir şey gelmediğini bu sözleri ile ifade eden oyuncu, gelişmelerden haberinin olmadığını da belirtmiş oldu.  Yeni dizisi için sete çıkan oyuncu, tüyo vermemek için de ağzını sıkı tutuyor.

Demet Özdemir'den yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda için yasak hatırlatması! 7

Dünyayla Benim Aramda isimli dizinin setinin başladığını belirten Demet Özdemir, yasak olduğu için dizi hakkında detay veremeyeceğini de açıkladı. Oyuncu, her zaman detayları anlatan birisi olduğunu ama bu sefer konuşamayacağını özellikle belirtti. Proje ile ilgili detayların daha sonra açıklanacağını anlatan oyuncu, düğün hazırlığı konusunda set başladığı için bir adım atamadığını da ifade etti.

Yoğun bir döneme giriş yaptığını belirten oyuncu, ayrıca Oğuzhan Koç ile evlilik planları yapıyor ve yaz döneminde bir düğün planladıklarını ama işlere göre ayarlayacaklarını da açıklamıştı. Omurilik masajı yaptıran oyuncu, yaza hazırlık için vaktinin olduğunu da ifade etti.

Omurilik masajı için “Set yoğun olduğu için tabii ki ihtiyacımız oluyor” diye konuşan oyuncu, güzel ve yoğun bir temponun içinde olduğunu anlattı. Demet Özdemir, çalışma ortamında ve insan ilişkilerinde ukalalığa ve saygısızlığa tahammülünün olmadığını da söyledi.

Oyuncu, sinirlenirse çok çabuk düzeldiğini ama çok da pişmanlık yaşadığını ifade etti.